Ha valaki valami furcsát lát éjszaka az égen, azt általában elkönyveljük valami paranormális hóbortnak, vagy a túl sok alkohol hatásának. De ha ketten is szinte ugyanazt látják a világ két egymástól távol eső pontjáról, az már több, mint érdekes…

Egy hawaii-i fickót 2017. október 9-én hajnali négykor vert fel egy ismerőse álmából. Mivel a 6 órás időeltolódás miatt ritkán beszélnek, így nem küldte el a fenébe. Telefonálás közben kiment a teraszra, hogy nehogy felébressze a feleségét.

“Ahogy beszélgettünk, a Holdat néztem, hogy milyen fényes. Csakhogy amint elfordultam, azt vettem észre, hogy odébb valami más is igencsak fénylik az égen. Láttam két másik csillagot is az égen, azokhoz képest igen nagy volt és fényes. Mintha egy fénylő örvény lett…”

A férfi azonnal félbehagyta a beszélgetést, és berohant, hogy felébressze a feleségét. Miután már ketten figyelték a furcsa égi jelenséget, megállapították, hogy jelentősen növekedett a mérete, de az eredeti formáját tökéletesen megőrizte. Így aligha lehetett valami fénylő felhő…

És ezt észlelted már?  Rejtélyes UFO-támadás az 51-es körzetben!

Csináltak pár képet is mobiltelefonnal. A jelenés végül halványodni kezdett, majd végleg elenyészett a sötétben. A fotót gyorsan elküldték a MUFON-nak, a legrégebben működő, civil UFO-észleléseklet gyűjtő szervezetnek. (MUFON 87251-es ügyirat)

Hawaii-on egyébként pár nappal azelőtt, szeptember 20-án is észleltek furcsa fényeket az égen. Erről még a helyi média is beszámolt.




A különös jelenségek érdekessége, hogy október 10-én a németországi Nordendorf-ból hasonló éjszakai fotót küldtek a MUFON-nak. Ezen a képen három furcsa fénylő objektum volt látható, amelyek végül egyetlen örvénylő gömbbé olvadtak össze, majd elhalványultak… (MUFON 87 263-as ügyirat)

Vajon ugyanazt az égi jelenséget látták más-más fázisban, vagy csak különlegességükben voltak hasonlóak egymáshoz? Vajon mi folyik odafent? Titkos űrhajó fellővések zajlanak, vagy inkább a földönkívüliek valamilyen furcsa tevékenységének voltak a szemtanúi?