Az elképesztő felvétel a LiveLeak oldalon látott napvilágot. Ilyet eddig még senkinek sem sikerült felvennie, éppen ezért is hatalmas vita megy azon, hogy valódi-e a videó, vagy hamisítvány… Nézd meg te is, és döntsd el!

Az éjszakai felvétel egy fényesen ragyogó, azonosítatlan repülő tárgyról, vagyis ufóról készült. A videó készítőjének először a fényes tárgy tűnt fel a sötétben, ezért is állt félre autózás közben, és kezdett videózni egy kukoricaföld mellett. A ragyogó tárgy először imbolyogva körözött egy hely felett, majd valamilyen sugárzást bocsáltott ki magából. A felvételen néhány másodpercig látható, amint egyfajta sötétzöld gomolygás jelenik meg alatta.




Ezután a sötétben felgyulladnak egy autó fényei a kukoricaföld mellett. Az UFO még néhányszor átpásztázza a sugárral a járművet, majd eltűnik az éjszakában. Ufológusok szerint ez tipikusan az a jelenet, amikor a saját autójából eltérített embert visszahelyezik korábbi helyére. A szakirodalom szerint a földönkívüliek képesek blokkolni az elektromos berendezéseket, majd távoztukkal minden ismét működőképes lesz. A parkoló autó váratlan fénybe borulása is ennek a követkemény lehet. Az, hogy egyfajta teleportációs sugárral helyezik vissza az eltérített embert a korábbi helyére, eddig csak néhány szemtanú homályos vallomásából derült ki eddig…

És ezt észlelted már?  Titkos KGB-s videó került elő egy idegen lényről...

A sofőr, amikor magához tér, alighanem nem emlékszik majd semmire, és az időkiesést sem veszi észre rögtön… A videó még 2013-ban készült Michigan-ben. Azóta is megy a vita az ufólógusok és a szkeptikusok közt, hogy valódi-e!

Természetesen nincs garancia arra, hogy felvétel nem néhány vicces kedvű fiatal bohóckodása egy kivilágított drónnal… Mindenki döntse el maga, mi a véleménye a jelenetről…