Ismét felbukkant az a különös, a Földnél százszorta nagyobb sötét, kör alakú objektum, amely egy nyúlvánnyal kapcsolódik a központi csillagunk fortyogó felszínéhez. Bár a “jól értesült” csillagászok váltig állítják, hogy csak egyfajta hűvös plazma távozik a Napból, az UFO-vadászokat nem tudják megtéveszteni!

A 2017 október 13-án megfigyelt jelenséget a SOHO napfigyelő űrszondák már több alkalommal is lefotózták. A rejtélyes sötét formáció mindannyiszor jól látható volt a Nap mellett, amint egy nyúlványszerűséggel kapcsoldottk hozzá. Majd miután elszakadt a csillagunktól nagy sebességgel eltűnt az űr sötétjében. Az UFO-vadászok szentül hiszik, hogy valamilyen csillagközi entitás, vagy földönkívüliek gigászi szerkezete csapolja rendszeresen a Nap energiáját.

Egyes teóriák szerint a különös jelenségnek köze lehet, egy a Nap közelében található féreglyukhoz, amelyen keresztül más galaxisból érkeznek az idegenek a Naprendszerünkbe. Az átjáró nyitvatartása azonban hihetetlen mennyiségű energiát igényel, amit csak egy csillagból tudnak kinyerni…

És ezt észlelted már?  Rejtélyes dolgok zajlanak a légkörben: lila fények világítanak éjszaka a felhők felett
Természetesen a NASA nem erősítette meg az állításokat, de nem is cáfolta. Egyszerűen csak nem vesznek tudomást a hihetetlen elméletekről. A csillagászok azonban rögtön előálltak a saját magyarázatukkal. Szerintük tudományosan bizonyított, hogy a dolgban semmiféle földönkívüli civilizáció keze (vagy csápja) nincs benne. Egyszerűen csak arról van szó, hogy a Napból egyfajta hűvös plazma távozik, amely hőmérséklete miatt sötétebbek tűnik a környezetéhez képest.

Már 2012-ben is észlelték a különös anomáliát, és azóta több alkalommal is feltűnt az űrszondák fotóin…

Az ufológusok szerint azonban ezt legalább olyan nehéz bizonyítani, mint az ő elméletüket. Bár igaz, hogy a csillagászok szavára többen adnak…