Sok bámészkodó értetlenül figyelte az eget 2017. november 13-án Chilében. Olyat láttak, amit aligha tudtak ép ésszel megmagyarázni… Egyesek egy közelgő, pusztító erejű  földrengésről pusmognak…

A különös égi jelenségeket többen is videóra vették a nézelődők közül. Bár a videókon  jól látható, hogy az úgynevezett Naphalo, vagy magyarosan Napkutya jelenséggel van dolguk, ami egyfajta légköri fénytörés, amelyhez különleges jégristályokból álló felhőzet és a napfény fix beesési szöge szükséges, de a furcsa korong alakú felhőképződményt, és a fordított szivárványt aligha lehet ennek a számlájára írni. 
Az egyik felvételen jól látható, hogy halo-jelenség középpontjában egy felhő gomolyog, ami nagyjából kitölti a fénytörés körét… Egyesek szerint itt több különös légköri anomália egyidejűleg jelent meg, ami aligha jelent jót. A világ számos pontján figyeltek meg földrengések, vagy vulkánkitörések előtt különös fényanomáliákat, és könnyen lehet, hogy ez a mostani jelenség is egy közelgő katasztrófát jelez.

És ezt észlelted már?  Újra szólnak az Apokalipszis harsonái: videóra vették a rejtélyes hangorkánt!

Ám ezeket az intő jeleket eddig még senki sem vette komolyan. Pedig sok életet lehetne megmenteni, ha az emberek figyelnének a természet intő jeleire, mint ahogyan őseink tették az idők hajnalán… Csakhogy ez a tudás az elmúlt évezredek alatt a kényelmes városi élethez alkamazkodott emberiségből kiveszett.