Az összeesküvés-elméletek és az UFO-vadászok úgy hiszik megütötték a főnyereményt, szerintük ugyanis olyan fotókat találtak, amelyek bizonyítják a földönkívüliek jelenlétét a Marson.

A szóban forgó fotók egyikén egy marsi kráterben, félig betemetett, háromszög alakú struktúra látható, ami nem úgy néz ki, mint ami a Mars kopár sziklái közé tartozik. Teljesen elüt tőlük, túl szabályos és, csakis egy lezuhant idegen űrjármű lehet, amelyen bizony már meg látszik az idő vasfoga.




Míg a másik képen egy szabályos kupolának tűnő objektum van szintén egy kráterben, ami alighanem egy bázist rejt magában, és a kupola volt hivatott a lélegezhető légkört és a hőmérsékletet megtartani. A SecureTeam10 YouTube összeesküvés-csatornára feltöltött videó szerint aligha lehet véletlen, hogy a két furcsa struktúra szinte egymás mellett látható. Hasonló kupolás szerkezeteket és űrhajónak tűnő roncsokat már korábban is felfedeztek a marsi fotókon.

És ezt észlelted már?  Lángoló UFO körözött egy angliai kisváros felett

A “felfedezés” azért is érdekes, mert hasonló kupolás bázisok létrehozására már kész tervek vannak mind a Marson, mind pedig a Holdunkon. Némelyek meg merik kockáztatni, hogy talán pont ezek az ősi romok lesznek a földi bázisok alapjai… Így egy helyen lesz minden az idegen struktúrák tanulmányozásához és a földönkívüli bányászathoz is.