Bár a NASA robotszondái már évek óta bolyonganak a Mars köves pusztaságaiban, és a bolygó körül keringő műholdak nagy felbontású kamerákkal pásztázzák a felszínét, hivatalosan még nem jelentettek be semmit, ami arra utal, hogy a Marson valaha is élet volt. De vajon folyamatosan érkező fotókon miért látni mégis annyi gyanúsan mesterségesnek tűnő formát?

Az UFO-hívők szerint a NASA hazudik, vagy legalábbis próbálja elrejteni az igazságot az emberiség elől. Némely elméletük szerint a Mars igenis lakott bolygó volt, egészen néhány ezer évvel ezelőttig. Hogy pontosan mi történhetett a lassan sivataggá vált bolygón, nem lehet tudni, de a NASA által közzétett fotókon folyamatosan észrevesznek valami nem oda illő dolgot. A marsi civilizáció alighanem az elillanó légkör és a vízhiány miatt pusztulhatott el. Bár a teóriák szerint a bolygó mélyebb rétegeibe költöztek biztonságos bázisokra, de egy halott bolygón szinte lehetetlen pótolni a kimerülő készleteket. Akik tehették, néhány ezer évvel ezelőtt a Földre költöztek és beolvadtak az emberiségbe, a többiek pedig szép lassan kihaltak.

És ezt észlelted már?  Landolt a Marson az InSight űrszonda és már fotókat is küldött




Az egykori marsi civilizáció nyomai máig megtalálhatóak a kopár bolygó kövei között. Bár évezredek teltek el a Mars elnéptelenedése óta, és az időjárás sem kímélte a nyomokat, folyamatosan romokra és egyéb struktúrákra bukkannak az önjelölt kutatók, akik nemes egyszerűséggel csak “marsi régészeknek” nevezik magukat.

Igaz, sok nevetséges “felfedezés” lát napvilágot, de lássuk be, az összes dolog nem lehet kitalált, vagy hamisított. Itt van péládul a Mars Global Surveyor egyik fotója 2000 márciusából, amin a figyelmes szemlélő némi vizsgálódás után simán kiszúrhatja azt a hatalmas mesterséges tárgyat, amely egy kanyonra néző bázisnak tűnik.

A felfedezést Scott Waring UFO-kutató tette, akit már többször megpróbáltak ismeretlenek elhallgattatni. Waring szerint ez a tárgy teljesen sértetlennek, mondhatni újnak tűnik, valakik karban tartják, vagyis a struktúra használatban van… A kanyonra néző pozíció pedig stratégiailag is teljesen rendben van. Könnyedén beláthatja onnan bárki a környéket. Mintha egy megfigyelőhely lenne. Ha pedig ez igaz, akkor alighanem alatta a mélyben egy hatalmas bázis is található.

És ezt észlelted már?  Ilyet eddig csak a filmekben láttunk: UFO a New York-i Szabaság-szobor felett

A fotó eredeti nagy méretű változatát itt nézheted meg!