Évek óta izgalomban tartja egy ecuadori kissrác mobiltelefonos videója az UFO-vadászokat. Sokak szerint az olcsó mobillal készült felvételen egy interdimenzionális lény látható, aki néhány pillanatra vált csak láthatóvá a család nappalijában.

A fiú a számítógép előtt ülő apja hátán lévő tetoválást videózta, majd a mobilt megfordítva önmagát, és néhány pillanatig még a szobát is. Ekkor bukkant fel a felvételen valami olyasmi, amitől később, amikor megnézték a felvételt, égnek állt a hajuk a döbbenettől. A rövid videó végén ugyanis egy emberszerű, de mégis természetellenes kinézetű lény feje jelent meg, amint azt figyeli, mit csinál az apa…

A videó készítésekor nem volt idegen a szobában, és utána sem, így a család teljesen összezavarodott. Nem tudták megmagyarázni hogyan kerülhetett a “szörnyeteg” a felvételre. Az eset annyira rejtélyes volt, hogy még a helyi tévéadók is felkapták, és bemutatták a nézőknek.

És ezt észlelted már?  Féreg mászott elő a talajból a marsjáró kamerája előtt




Sokan vélekednek úgy, hogy egy idegen lény látható a képkockákon, és azért nem látták élőben, mert egyfajta testálcát használt. Az emberi szem így nem képes érzékelni a lényt, de a digitális eszközök simán átlátnak az álcán. Ezt számos más esetben is megfigyelték az UFO-vadászok más videókon. A témában szakértőnek számító ufológusok szerint a lény egy alakváltő hüllő, vagyis reptilán lehetett. Olyasfajta, amilyen a jól ismert Obama-videón is láthattunk, amikor az egyik testőre arcáról foszlott le az álca… (Persze később megpróbálták kimagyarázni, hogy csak a kamera torzított, de igazából senki sem hitt nekik…)

Ha mindez igaz, sosem tudhatjuk mikor vagyunk egyedül. Nem elég, hogy a reptilánok bármikor képesek felvenni egy ember alakját, de akár láthatatlanná is képesek válni a földönkívüli álcázótechnológia segítségével. Lehet, hogy most is éppen ott áll az egyik a hátad mögött, és azt figyeli milyen cikket olvasol…

És ezt észlelted már?  A kamerák felvették: Levegőben száguldó autó jelent meg a semmiből!