Az égfigyelő hálózat egyik kamerája észbontó felvételeket rögzített az Egyesült Államok felett december egyik éjjelén. Még az UFO-vadászok is meglepődtek az észbontó kapáson…

Kevesen tudják, de minden éjszaka kamerák egész hálózta figyeli az Egyesül Államok és a világ számos pontja felett az égboltot. Az úgynevezett All Sky kamerák meteoritokat, tűzgolyókat és bármi oda nem illő dolgokat keresnek. A rendszerhez bárki csatlakozhat, obszervatóriumok éppúgy, mint amatőr csillagászok. A hálózatnak vannak ázsiai, ausztráliai és európai kamerái is.

A felvételek nyilvánosak, így bárki megnézheti őket a központi weboldalukon, ezért az UFO-vadászok egyik kedvenc aranybányája lett. Sokan árgus szemekkel figyelik a világ számos pontjáról befutott felvételeket, és néha igazán meglepő dolgokra bukkannak rajtuk.

És ezt észlelted már?  Lehet, hogy az idegenek már régen átvették a hatalmat Amerikában?

</p




Az egyik amerikai kamera által 2017. december 13-án éjszaka készített felvételen a Nemesis Maturity nevű felhasználó, aki közismert az UFO-vadászok közt világvégét jósoló videóiról, “észbontó” dolgokat vett észre. A sötét égbolton egyszer csak furcsa, ismeretlen fénylények és fánk alakú objektumok csoportja bukkant fel néhány pillanatra.

Feltevése szerint a szokatlan jelenség talán egy átjáró  lehet egy másik dimenzióba, és éppen működésbe lépett. Hasonló felvételeket már korábban is készítettek, de ugyanúgy nem tudta senki megmagyarázni őket. Sokak szerint viszont az UFO-vadász lyukra futott, mert csak a kamera lencséjén lévő páracseppeken tört meg egy arra járó autó reflektorainak fénye… Persze lehetséges, hiszen mindenki ésszerű magyarázatot próbál keresni az olyan dolgokra, amit nem tud felfogni… de mi van, ha mégsem fénytörés volt?

És ezt észlelted már?  Zölden derengő UFO repkedett éjszaka Los Angeles felett