Belopakodott egy turista a titokzatos 51-es körzet szigorúan őrzött területére, és döbbenetes fotót sikerült készítenie. Viszont maga sem tudja mit sikerült lefotóznia…

Évente több ezer turista indul úgymond zarándokútra a rejtélyes 51-es körzethez. Sokan megelégszenek azzal, ha sikerül lefotózkodniuk a zóna határát jelző belépést tiltó táblával, de mindig akadnak néhányan, akik többre vágynak. Vezetővel, vagy anélkül, de belopakodnak a kopár sivatagos körzetbe, ahol hang és mozgásérzékelők százai figyelnek a hívatlan vendégekre. Ha ezeket sikerül kikerülniük, akkor egy magaslatról remek kilátásuk nyílhat a titkos létesítményre. Idáig azonban nagyon kevesen jutnak el.Egy turista, aki már bejárta Európát is, szintén próbát tett, de ő nem volt túl bátor. Csak fél útig jutott, de addig számos képet készített a környékről egy Iphone-al… Mivel semmi érdekeset nem látott a kopár tájon, inkább visszafordult, nehogy bajba keveredjen. Később, amikor visszanézte az 51-es körzetben készült fotóit, megdöbbenve vette észre, hogy az egyiken egy furcsa, zölden izzó dolog volt látható a felhős égbolton.

És ezt észlelted már?  Bedöglött egy csészelaj álcázó berendezése San Antonio felett?

Állítása szerint soha nem látott még semmilyen megmagyarázhatatlan jelenséget, de arra neki sincs ötlete, hogy ez mi lehetett. Talán egy UFO? Fénytörés a kamera lencséjén? Valamiféle sugárzás? Mindenesetre elküldte a képet a legrégebben működő, civil UFO-észleléseket gyűjtő szervezetnek, a MUFON-nak, aki regisztrálták az észlelését 89517-es akta számon.