Sokszor olyan dolgokat lát az ember az égen szálló felhőkben, amikről nehéz elhinni, hogy  a természet művei… Egyes kutatók szerint ezt használják ki a földönkívüliek is, hogy álcázzák magukat.

Már régóta terjed az a szóbeszéd az UFO-kedvelők körében, hogy a nyilvánosságra kerülő észlelések csak a töredékei a valójában körülöttünk repkedő idegen járművek számának. A legtöbbet szuperfejlett álcázó berendezés védi attól, hogy észrevegyük. De ennek az álcázásnak is többféle változata létezik. Míg egyes technikák teljesen láthatatlanná teszik az idegen járműveket az emberi szem számára, mások valódi álcát gerjesztenek köréjük vízgőzből... Ezeket látjuk általában fura alakú felhőknek. Mivel azonban ezeket a technikákat nem a földi körülményekhez fejlesztették ki, számos alkalommal kilóg a lóláb, vagyis az UFO… Ráadásul az UFO-vadászok rájöttek arra, hogy éjjelátó, vagy infravörös kamerákkal még a szabad szemmel nem látható idegen járműveket is simán kiszúrhatják…

És ezt észlelted már?  Földönkívüli támadt egy japán videósra... a kamera mindent vett!Scott C. Waring a MrMBB333 nevű felhasználó YouTube-csatornáján lévő, bizarr légköri jelenségekkel foglalkozó videóban bukkant egy elég szokatlan alakú felhőre. Szerinte természetes jelenségnek ez azért elég durva lenne… de legalábbis elgondolkodnánk azon, hogy mi a fene lehet.

Ha földönkívüli lennék, biztos nem egy földönkívüli űrhajóra hasonlító felhőnek álcáznám a járművemet. Úgyhogy, lehet, hogy mégiscsak egy bizarr alakú felhőről van szó… Bár sosem lehet tudni… lehet, hogy ez a trükk az egészben.