Különös felvételt kapott nemrégiben a világ legrégebben működő, civil UFO-megfigyeléseket rögzítő szervezete, amelyet 90328 aktaként iktattak. A videót egy nevadai kisváros utcájáról készítette egy szemtanú.

“A kocsiban vártam, miközben a haverom beugrott a boltba. Egy idő múlva észrevettem, hogy 9-10 darab csillgszerű fénypont bukkan fel sorban az égen, a horizonthoz képest 45 fokos szöget bezárva. Ezután a fények hirtelen elkezdtek mozogni egymás felé ugyanazon a síkon. Elképesztő volt! Mintha lőtték volna egymást…”

A modern tudományos-fantasztikus filmeken felnőtt generáció számára irmerős lehet a látvány, gondoljunk csak a Star Wars látványos űrcsata jeleneteire. Ha jobban megnézzük a videót, könnyen elképzelhető, hogy két ellenséges földönkívüli csoport tüzelt egymásra valamiféle energia fegyverekkel. Egyik-másik úgy tűnik, mintha az ellenség lövedékeit semlegesítené, míg mások átjutva a védelmen célba találva felrobbannak…

És ezt észlelted már?  Földönkívüli tartósított teste került elő egy elfeledett katonai raktárból!Többen úgy vélekedtek a videó kapcsán, hogy a furcsa fényjáték nem több, mint a közelben elhaladó autók fényeinek a visszaverődése a szélvédőről. Mások szerint azonban a fények sebessége és mennyiség nincs összhangban a közelben haladó autók számával. Ráadásul egyiknek sem a kamera felé világít a reflektora, már ha egyáltalán ég. A kommentelők közt többen megerősítették, hogy láttak már hasonlót korábban a nevadai sivatagban.Korábban már több elmélet is napvilágot látott, hogy több tucatnyi földönkívüli faj képviselteti magát a Földön. Azonban úgy tűnik nem mindig értenek egyet mindenben, vagy esetleg egy újabb idegen faj akart hívatlanul csatlakozni a közel, s távol egyetlen lakható bolygó irányításához.

Más teóriák szerint rendszeresek az összetűzések a földönkívüli fajok közt, és nem egynek az emberek is szemtanúi voltak, sőt felvételek is készültek ezekről. Az ilyen harci események könnyen felboríthatják a földi nagyhatalmak és az idegenek közti paktumokat is. Ha mégis harcra kerülne sor az emberiség és az idegenek közt, nem nehéz kitalálni, hogy ki kerülne ki győztesen egy ilyen összecsapásból. Viszont az idegenek sem örülnének egy ilyen helyzetnek, hiszen a földi haditechnika nukleáris arzenálja akár évezredekre lakhatatlanná tenné a bolygót… ez pedig senkinek sem lenne jó.

És ezt észlelted már?  Rejtélyes égbe nyúló fényoszlop jelent meg a viharban