Még a sokat látott kutatókat is megdöbbentette az a felvétel, amely pár napja készült Ukrajna felett. Egyelőre nincs ésszerű magyarázat a látottakra, csupán elméletek…

Az ukrajnai Izium felett 2018. február 23-ának estéjén különös jelenségre lettek néhányan figyelmesek. Először csak egy furcsa fénylő gömb bukkant fel az égen, de az egyik szemtanú már ekkor videózni kezdett. És milyen jól tette. Az ismeretlen repülő tárgy ezután számos kisebb fénygömböt bocsátott ki magából. Némelyik pulzálva hullott a Föld felé. Végül már egész tucatjával váltak le a fények a fő tárgyról. Az UFO-vadászok szerint az egész jelenet úgy nézett ki, mintha egy UFO-anyahajó bajba került volna és kisebb mentőegységekkel hagyta volna el azt a legénysége. Az egyre süllyedő UFO végül úgy festett, mintha lángokban állt volna, végül valahol a földbe csapódott… (Bár ezt egyelőre senki sem erősítette meg! De ha így is történt volna, aligha kerülne nyilvánosságra…)




A szkeptikusok magyarázata szerint semmi különös nincs a felvételben… legalábbis földönkívüli értelemben. Szerintük egy hőlégballonról indítható tűzijátékot láthatunk a felvételen. A ballont emberi vezérlés nélkül engedték fel. A rakétáktól az egész kigyulladt és így kudarcba fulladt az ünnepinek szánt fényjáték.

És ezt észlelted már?  Most érkezett: Medúza alakú UFO-t fotóztak Kanadában...

Hihető a magyarázat, de vajon miért nem látjuk a szétrobbanó tűzijátékokat???