Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az az összeesküvés-elmélet, amely szerint az az égbolt, amelyet mi látunk, nem a valódi. Egy hologrammal vették körbe a Földet! Most újabb bizonyíték került elő…

Bár sokan csak nevetnek a hologram égbolt-elméleten, mégis egyre többen hiszik, hogy nem az igaz eget látjuk, csak egy bonyolult módon létrehozott hologramot. Hogy ezzel mit akarnak elfedni előlünk, csak sejtéseink lehetnek. De alighanem valamilyen nagyszabású, globális dologról lehet szó.




De miből lehet tudni, hogy hamis az égbolt? Furcsa, túl szabályos felhősávok, megmagyarázhatatlan égi fényjáték, különös fénylő objektumok, sőt gyanús műholdas fotók is szóba jöhetnek az elmélet kedvelő szerint. Természetesen a szkeptikusok minden alkalommal cáfolni próbálják ezeket a “bizonyítékokat”. Szerintük a hideg és meleg időjárási frontok találkozásánál kialakulhatnak szabályos, egyenes szélű felhők, amelyek azt a képzetet kelthetik, hogy nincs minden rendben az éggel.

És ezt észlelted már?  Kamionon szállították az óriási csészealjat az 51-es körzetbe?

Csakhogy egy nemrég a facebookra felkerült videó még őket is megcáfolta. Az időjárási frontok aligha hoznak látre gigantikus, derékszögű felhőket. Ezen a felvételen pedig éppen egy ilyet láthatunk:




Vajon tényleg a hidegháború alatt telepített titkos műholdrendszerrel vetítik fölénk az égboltot, elfedve a földönkívüliek ténykedését a Földközeli űrben? Vagy valóban csak az időjárás teszi próbára a fantáziánkat? Mindenki döntse el maga!