Állítólag kínai hackereknek sikerült feltörniük egy óvatlan NASA alkalmazott gépét, és különös dolgokat találtak rajta…

Láttunk már hasonlót korábban is, és akkor sem voltunk 100 %-ig meggyőzve, hogy valódi felvételről van szó, és most sem állítjuk, hogy nem egy hamisítvány a videó. Viszont már egy ideje terjed a neten az a különös felvétel, amelyet a leírások szerint egy NASA alkalmazott gépéről emeltek le a kína hackerek, és hoztak nyilvánosságra.

A sztori szerint a filmrészlet a rejtélyes Blue Book (Kék könyv) Projektből származik. Ennek a titkos programnak a célja az volt, hogy összegyűjtsenek minden ufókkal, földönkívüiekkel kapcsolatos dolgot, legyen az elbeszélés, fotó, film, esetleg tárgy, és bizonyítékot találjanak arra, hogy a  földönkívüliek már itt vannak…. A Kék Könyv Projekt 1947-től 1969-ig tartó vizsgálatait az amerikai légierő ohiói Wright-Patterson támaszpontjáról irányították. Miután a munka 22 évig folyt hirtelen leállították a projektet. Legalábbis a nagyközönség számára… Az indok az volt, hogy kutatások nem tártak fel jelentősebb információt, és nem találtak arra utaló bizonyítékot, hogy az UFO-észlelések túlmutattak volna a korabeli műszaki fejlettség szintjén. Vagyis a végeredmény: földönkívüliek nem léteznek! Természetesen senki sem hitte el, hogy tényleg leállt a projekt.

És ezt észlelted már?  Különös repülő tárgyak száguldottak elő a felhőkből egy drón kamerája előtt!A most “előkerült” videón egy UFO lezuhanása látható, miután alighanem kilőtte az amerikai légierő egyik gépe. Majd a roncsok feldeítésére kiküldött csoport operatőrének felvételei is felbukkannak, amelynek végén megnézhetjük a lezuhant UFO rendkívül agresszív földönkívüli pilótáját is.

Roppant érdekes a felvétel, de szerintünk nem túl meggyőző… több különféle felvételből vághatták össze, ráadásul a film végén a sokkoló földönkívülis rész kísértetiesen hasonlít a manapság divatos beijesztős videók dramaturgiájához… A NASA-nak pedig túl sok köze nem volt a Blue Book Projekthez, vajon mit keresett egy emberük gépén a felvétel?

Hogy mi az igazság a felvételről, mindenki rakja össze magában…