Ha valaki beleássa magát a Nibiru, vagy X bolygó témába, ahogy halad, egyre elképesztőbb dolgokat tudhat meg. Döbbenetes feltevések, hajmeresztő videók, szemtanúk félelmetes beszámolói és őrületes elméletek egész tömege zúdul a kíváncsi kutatóra…

A legmegdöbbentőbb az, hogy a nagy többség eddig egyetlen rejtélyes bolygóról tudott, amely a világvégét hirdető, önjelölt próféták szerint hamarosan telibe kapja majd a földünket, de ehhez képest, ahogy elmélyed az ember az összeesküvés-elméletek szövevényes hálójában, rájön, hogy Napunk valójában ikercsillag, amelynek testvére egy úgynevezett barna törpe, a Nemesis nevű sötét csillag. Körülötte kering a rejtélyes Nibiru bolygó, amelynek ráadásul holdja, sőt bolygó társai is vannak.

Döbbenetes, hihetetlen, sőt túlságosan fantasztikus elmélet. Ugyanakkor az óceán túlfelén egész könyvtárnyi irodalma van a dolognak. Ha pedig az ember a YouTube-on böngész a témában, leesik az álla a videók mennyiségét látva, majd mégegyszer, amikor meg is nézi őket. Nem csoda, hogy egyre többen hisznek a Niburu bolygó létezésében.



Ennek kapcsán pedig számos másik összeesküvés-elmélet keletkezett, amelyeket mi is jól ismerünk, például a Hologram égbolt, vagy a Napszimulátor amelyek szerint sem a Nap, sem pedig az égbolt nem az aminek látjuk. Egyszerű hologramok, amelyekkel a valódi, de sokkoló eget és a rajta látható dolgokat próbálják palástolni előttünk, egyszerű tudatlan halandók elől. Mit szólnál például, ha egyik reggel felébrednél, és egy Nap helyett kettőt látnál, ráadásul  hatalmas bolygók sziluettjei látszódnának az égen, illetve gigantikus mesterséges szerkezetek takarnák el például a Holdat… Először szóhoz sem jutnál, azután egy világ omlana össze benned, mert rájönnél, hogy amit eddig a világról, a Naprendszerről és a világegyetemről tudtál, az hazugság, kitaláció volt… Ezután pedig kitörne a Káosz! Innen pedig az emberiség számára egyenes út vezetne ismét a kőkorszakba…

És ezt észlelted már?  Igaz lenne? Megkövült dinoszaurusz tojás a Marson?




A témában számos, a fentihez hasonló videót találhatunk az interneten. Ezeken a szemtanúk olyasmit fedeztek fel a Nap mellett, aminek nem kellene ott lennie. Egy bolygót, egy másik napot, vagy csak valami oda nem illő hatalmas űrbéli objektumot. Nem értik amit látnak. Természetesen első pillantásra marhaságnak tűnnek a videók, de amikor már a századikon is feltűnik valami gyanús égitest, az ember kételkedni kezd a józan eszében és az iskolában tanítottakban.




Ráadásul a videók alatti kommentek csak ráerősítenek a dologra, sokan állítják, hogy ők is észlelték a jelenséget, csak nem vették videóra, mert azt hitték, hogy csak káprázat, vagy valami légköri optikai jelenség lehet…

“Többször is megpróbáltam lekapni, de mindig vezetek, amikor meglátom, és mire leállok, már teljesen eltakarják a felhők. Csak akkor látható, ha rengeteg “felhőt” látsz a nap körül délután, az megszűri a vakító fényt…”

“A kérdés az, hogy a valódi napunkat teljesen elfedi-e az a borzalmas, világos, fehér dolog? Tudom, hogy a napszimulátor ötlete teljesen elmebeteg, de vannak szabadalmak, és vannak olyan emberek, mint Jeff P., és olyan videók, amelyek megmagyarázzák, és egész hihető. Bármi is legyen a helyzet, valami furcsa történik az égboltunkkal és a bolygónkkal.”

“Egy éve figyeltem. Kora délután jelenik meg. Ha nincs elég chemtrail, hogy lefedje, néhány perc alatt fényessé válik. Amikor látom, azt mondom, haver, valaki be van szívva! Nem tudom megmondani mi az, nincsenek jelek a felszínén. Úgy néz ki, mint egy hatalmas forgó ezüstlemez… talán egy Napszimulátor!”

“Folyton azt mondom az embereknek, hogy én is láttam ezt! Februárban a lányom és én mindketten észrevettük, hogy a Nap furcsának tűnik. Aztán láttam, hogy ez a bolygó felbukkan a Naphoz közelében, mint ebben a videóban is! Nem tudtam elég gyorsan elérni a telefonomat, hogy képet csináljak. De a lányom és én mindketten láttuk. Napról-napra folyamatosan figyelem az eget. Remélhetőleg hamarosan sikerül néhány videót vagy fényképet csinálnom.”

Őrült kitaláció? Jól leplezett valóság? Hogy mi lehet az igazság, talán sosem fogjuk megtudni. De van erre egy jó magyar mondás: “Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél…”

És ezt észlelted már?  Itt a bizonyíték: Mégiscsak szimulált valóságban élünk!