Nemrég hajmeresztő videó kezdett terjedni a neten, egy Oroszországban 1988-ban lezuhant, majd elfogott földönkívüli lényről. Állítólag a KGB egy titkos földalatti támaszpontjára szállították, ahol megpróbálták kivallatni…

A különös videót a sztori szerint egy KGB-ügynök vette fel még 1988-ban, akit felkértek egy elfogott földönkívüli lénnyel kapcsolatos vizsgálat lefolytatására. Az ügynököt egy titkos földalatti bunkerbe kísérték, ahol számos folyosón és zárt ajtón keresztül vezették egy szobába, ahol az elfogott idegen lényt tartották fogva. Mielőtt azonban beléptek volna, a biológiai védőruhát vettek fel, biztos, ami biztos. Állítólag az ügynöktől telepatikus úton kérte az idegen lény, hogy lépjen kapcsolatba a feletteseivel, hogy minél előbb engedjék szabadon…




Első pillantásra a film hitelesnek tűnik, hiszen minden van rajta, ami egy ilyen történethez kell: titokzatos öltönyös ügynökök, katonák, védőruha, idegen lény, telepátíi, mégis sok helyen kilóg a lóláb. A kommentelők ezzel kapcsolatban számos érdekes dolgot fedeztek fel.

És ezt észlelted már?  Kis híján egy földönkívüli karjaiba sétált videózás közben a halálra rémült biztonsági őr

“Ha az esemény nagy fontossággal bír, márpedig egy idegen lény elég fontos, akkor miért egy gagyi kamerával és amatőr operatőrrel vették fel az egészet? Miért nem hívtak profi kamerást egy ilyen jelentőségteljes dologhoz?”

“A HazMat védőfelszerelés jól láthatóan nem az 1980-as években készült, inkább tűnik 2000 utáni típusnak.”

“A videó képaránya szélesképernyős, vagyis 16:9-es, míg a 80-as évek analóg kamerái 4:3-asban rögzítettek. Ráadásul úgy tűnik, digitálisan tettek rá egy homályosító effektet, hogy így fedjék el az árulkodó részleteket.”

“A titkos bunker hagy némi kívánnivalót maga után. Oké, hogy 1988-at írunk, de egy kiemelt KGB bunkerben nincs világítás? Végig elemlámpákkal világítottak a filmen. Ezt még egy orosz bunkerben is túlzásnak tartják. Ráadásul az öltönyös fickó még a sötétben sem veszi le a napszemüvegét. Ez azért vicces.”

A hozzászólók nagy többsége szerint az egész úgy néz ki, mint egy alacsony-költségvetésű Z kategóriás fantasztikus film egy részlete… Szóval nem sikerült túl jól, az emberek átveréséhez úgy tűnik több kell… persze sokan bevették.

És ezt észlelted már?  Múzeumi szellemet fotóztak a paranormálos nyomozók