Meghökkentő videót osztott meg egy japán srác, amit ő maga késztett egy japán erdőben. Elmondása szerint épp csak megúszta, hogy elkapja egy földönkívüli lény…

Az UFO Today YouTube-csatorna osztotta meg azt a megdöbbentő felvételt, amelyet állítólag Sato Suzuki készített Japánban 2018. június 28-án. A forró nyári napon éppen egy árnyas erdőben sétált Tokió közelében és a nyugodt erdei környezetet videózta, amikor a közelben mozgásra lett figyelmes. A szeme sarkából azt látta, hogy valami barnás bőrű, emberszerű lény rohan be a közeli bokrokba.

Azonnal utána indult a kamerával, és kissé sokkos állapotban fürkészte a környéket, hogy hová tűnhetett, amikor a következő fa mögül a bizarr lény rátámadt. A Satonak még volt annyi lélekjelenléte, hogy felé fordítsa a kamerát, mielőtt menekülőre fogta volna a dolgot.

És ezt észlelted már?  A NASA adatbázisából kiderült: gigantikus idegen űrhajó rejtőzködik a Nap közelében
Ezen jól látszik, hogy az idegen humanoid, azaz emberszerű testtel rendelkezett. A feje aránytalanul nagy volt, az arca pedig egyenesen rémisztő… Az ujja végén pedig mintha karmok lettek volna. Semmiféle ruha nem volt rajta. Miután a srácnak sikerült leráznia a félelmetes lényt, egyenesen a rendőrségre sietett, ahol megvizsgálták a felvételt és azonnal egy kereső osztagot indítottak az erdőbe..

Némi fenntartásunk ugyan van a felvétellel kapcsolatban, hiszen azt ilyesmi, főleg ha a hatóság is nyomoz az ügyben, ritkán kerül ki az internetre azonnal. Ráadásul manapság már nem lehet biztos benne az egyszerű internetfelhasználó, hogy CGI-t, vagyis szoftveresen létrehozott videót, vagy a valóságot látja.