Világszerte egyre több olyan jelentést írnak repülőgép pilóták, amelyben ismeretlen repülő tárgyról számolnak be a gépük közvetlen közelében. Egy UFO-szakértő szerint ezeknek az eseteknek nemzetbiztonsági kérdéssé kell válniuk. Csak idő kérdése, hogy súlyos katasztrófa történjen…

A legutóbbi furcsa incidens néhány nappal ezelőtt történt, amikor egy Szibériát átszelő Antonov repülőgéphez egy ismeretlen tárgy ütközött olyan erővel, hogy a gép orra kilyukadt. A hivatalos jelentés szerint “kedvezőtlen időjárási viszonyok” mellet haladt a repülőgép Olenyokról Yakutszkra, a Szahai Köztársaságba. A regionális fővárostól mintegy 1070 km-re történt az incidens, amit a pilóta jelentett is. De mivel az utasok biztonságban voltak és a gép működése is megfelelő volt, folytatták útjukat.




A Polar Airlines tagadta, hogy villámcsapás lenne felelős a gép sérüléseiért. Egy másik lehetséges okként felvetették, hogy jégeső okozhatta a roncsolást, de messze nem világos, mi történt. A pilóta szerint valami nekik ütközött… Egyelőre az ügyre állított vizsgálóbizottság is tanácstalan.

A Polar Airlines sérült gépe