A különösen vibráló fényeket állítólag még 2018. áprilisában észlelték és vették videóra New Jersey felett, de a mai napig nincs rá magyarázat, hogy mi lehetett…

Az utóbbi időben többször észlelt egymástól függetlenül több szemtanú is szokatlan fényeket New Jersey égboltján. Az alábbi felvétel még 2018 áprilisában került fel a netre, de azóta sem derült ki, hogy mi lehetett. Többen angyali lények csatájára, esetleg ufók összecsapására tippeltek. De alighanem egyik sem. A stroboszkópszerűen villogó fények inkább valamifél energiakisülésnek tűnnek.
Más elméletek szerint a közelgő földrengések alkalmával lehet hasonló fényjelenségeket észlelni. Ezeket általában nem veszik komolyan, de már nem egy esetbe bebizonyosodott, hogy ezek az előjelek nem hazudnak. De mivel azóta a környéken nem volt pusztító földrengés, ez az ötlet sem igazán jött be.

És ezt észlelted már?  Minden idők legdurvább viharfelhőjét videózták, amikor egy UFO repült ki belőle

Talán éppen egy féreglyukat láthatunk, amelyen át az UFO-kutatók szerint a földönkívüli lények érkeznek folyamatosan a világegyetem egy másik, távoli részéről. Egy ilyen járaton a több ezer fényévnyi utazás is mindössze pár percet vesz igénybe. Állítólag egyes idegen fajok képesek arra, hogy mesterségesen hozzanak létre hasonló féregjáratokat, csakhogy olyan irdatlan energia szükségeltetik hozzá, amennyit legfeljebb csak egy csillagból lehet kinyerni… (Persze erre is van példa!)