Nem is gondolnánk, de pár napja csak a véletlenen múlt, hogy valóban vége legyen a világnak. Az amerikai hadsereg rakétavédelmi rendszere, ami szemmel tartja a Földön kilőtt összes ballisztikus rakéta irányát és sebességét, majdnem válaszcsapást indított az USA nukleáris arzenáljával egy rosszkor, rossz helyen felbukkant meteorit miatt…

A grönlandi Thule légibázis az amerikai hadsereg legészakabbra fekvő létesítménye, amely nyolcszáz mérfölddel az északi sarkkörtől északra, az örök fagy birodalmában várja azokat, akik valamit eléggé elcsesztek ahhoz, hogy egy ilyen helyre helyezzék át őket. A ballisztikus rakétatámadások korai előrejelzésére szolgáló központot még 1953-ban építették. Az itt telepített radarrendszer biztosítja az Amerikai Egyesült Államok, Kanada és Európa ellen indított ballisztikus rakéták felderítését, követését és időbeni riasztások kiadását is. A felderített célok követése és osztályozása elegendő időt biztosít az ellentevékenység végrehajtására.

És ezt észlelted már?  Kísérteties anomália bukkant fel a Hold fényénél a Kaliforniai-öböl felett

Egyes híreszelések szerint a rendszer majdnem elindított egy nukleáris háborút a Grönland felett a légkörbe lépő tárgy miatt, ami “érdekes módon” a bázis felett 43 km-rel semmisült meg, egy 2,1 kilotonnás robbanással. A NASA szerint, az ismeretlen tárgy (meteorid?) 24,4 kilométer/másodperc sebességgel száguldott, amikor felrobbant.
Tény viszont, hogy az amerikai légierő 2018. augusztus 3-án megerősítette, hogy az őrületes incidens július 25-én röviddel éjfél előtt történt.

A világvégétől rettegők feltételezései szerint ha a szikla más szögben lép be a föld légkörébe, vagy nagyobb sebességgel érzkezik, könnyedén beindíthatta volna a robbanófejek kilövését, ami katasztrofális következményekkel járt volna az emberiség számára. Közel 2000 olyan nukleáris fegyver van, ami azonnal készen áll a bevetésre. Ha ezek közül egyet is kilőnek, az biztosan nukleáris háborút indított volna el.

És ezt észlelted már?  Felbukkant a titokzatos Kék csillag! - Beteljesül a hopi indiánok világvége jóslata!

Hans M. Kristensen, az Amerikai Tudósok Szövetség nukleáris információs projektjének igazgatója, aki elsőként szólat meg az ügyben, azt írta: “Még mindig itt vagyunk, így akkor és ott helyesen döntöttek, hogy úgy gondolták, ez nem egy orosz rakétatámadás.”

Persze fenntartással kell fogadnunk a fenti hír egyes részeit. Egy meteorid valóban megsemmisült Grönland felett, a többi talán csak az összeesküvés-elmélet gyárosok és a világvégéről károgó vészmadarak képzelgése…

De mi van, ha mégsem?