Úgy látszik nem csak a filmekben kutakodnak titokban rejtélyes szervezetek náci bázisok, lezuhant ufók és megfagyott idegen lények után az Antarktiszon.

A Conspiracy Depot szemfüles munkatársa a Google Earth segítségével nemrégiben egy titokzatos bázisra bukkant az Antarktiszon, amit nem tudott azonosítani. Elvileg nincs túl sok kutatóbázis a déli kontinensen, és azokat is nyilvántartják, illetve bárki utána nézhet bármelyiknek a neten. Ez azonban nem szerepel egyik publikus nyilvántartásban sem. A legközelebbi ismert bázis 320 kilométerre van ettől a helytől, és Norvégiához tartozik.




A felvételen tisztán látszik egy 45×22 méteres fekete épület, amely kék fényt sugároz, nem messze tőle egy sorban 18 darab 12×6 méteres furcsa alakú szerkezet, és négy 25×5 méteres hosszúkás formáció. Magasságuk is több méter lehet, mert a felvételek alapján már évek óta az Antarktiszion vannak, és a hófúvások egész szép kis dombokat építettek köréjük. Jelenleg alighanem elhagyatott a titokzatos bázis, mert ilyenkor nyáron a déli kontinensen éppen tél van, és a hőmérséklet éjszakánként meghaladhatja a -75 celsius fokot is. Ilyenkor az ismert bázisok is üresen állnak…

És ezt észlelted már?  Embert esznek a földönkívüliek egy titokban épülő arizonai UFO-bázison




Vajon ki és mit keres az Antarktisz egyik legelhagyatottabb, és legkietlenebb környékén. Aligha fog bárki is időjárási, vagy csillagászati kutatóbázist építeni egy olyan helyre, ahová még az utánpótlást szállító hajók és repülőgépek sem jutnak el. Talán a Spitzbergák Nemzetközi Magbunkeréhez hasonló világvége esetére készült tárolóról lehet szó? Esetleg titkos katonai kutatóközpont, amiben olyasmivel foglalkoznak, ami jó ha a lehető legtávolabb van minden lakott helytől?

Az ufológusok inkább egy földönkívüliek által épített bázisra gyanakodnak, esetleg egy egész városra, amelynek a bejárata a nagyobb sötét objektum lehet. A kisebbek pedig szélerőművek, és napelemek, amelyekkel az energiát termelik

A különös objektumok a Google Maps térképén is megnézhetőek ezeken a koordinátákon: 75°00’47.0″S 0°04’52.7″E

És ezt észlelted már?  A hátborzongató égi hangok újra felzendültek Szlovákiában