Különös fotókat küldtek be a legnagyobb civil UFO-észleléseket gyűjtő szervezethez a MUFON-hoz. Bár a fotókat még tavaly lőtte, a készítőjének csak most volt annyi bátorsága, hogy megossza őket hozzáértőkkel is.

Még a tapasztalt UFO-vadászok sem láttak túl gyakran olyan furcsa dolgot, amilyet egy vastag felhőtakaró felett szálló repülőgép ablakából fotózott az egyik utas Kanadában. A 2017 áprilisában készült felvételeken jól látható a hatalmas, szokatlanul szabályos, korong alakú bemélyedés a felhő réteg tetején.




Egyes ufológusok szerint minden bizonnyal egy álcázott UFO-t sikerült lekapni. A szinte láthatatlan idegen jármű nem elég, hogy bekapcsolta az álcázó berendezését, de még a felhőkbe is berepült, hogy biztosra menjen. Arra azonban úgy látszik a földönkívüli pilóta nem gondolt, hogy a járműve kiszorítja majd a felhőket, amelyek aztán tisztán kivehetően kirajzolják majd az UFO-ja körvonalait.

És ezt észlelted már?  UFO-t rögzített egy mozgásérzékelős biztonsági kamera

Hasonló esetről egyébként a Chichago-i Nemzetközi Repülőtér alkalmazottai is beszámoltak korábban. Akkor a szinte láthatatlan idegen jármű a földről emelkedett fel és szintén a felhők miatt vált észlelhetővé. Ahogy felszállt, egy tucat szemtanú figyelte, hogy korong alakú lyuk nyílik a vastag felhőtakarón…