Egy izzó háromszög alakú tárgyat vettek videóra az égen El Paso felett, Texas államban. A videó elején egy másik objektum látható, ami láthatóan nyomvonalat hagyott maga után, ahogy a légkörben halad. Mivel a másik izzó háromszög mozdulatlanul marad a levegőben, úgy tűnik, mintha az első tárgyat figyelné.

A szemtanú éppen munkába sietett 2018. augusztus 31-én reggel 6.25-kor. Aznap reggel a szokásosnál is ragyogóbb napkeltét bámulta, amikor felfigyelt az égen át nyomvonalat húzó háromszög alakú tárgyra. Elég furcsának találta ahhoz, hogy a kocsiból a telefonjával videót készítsen róla. Ekkor vette észre a másik háromszögletű objektumot, nem messze az elsőtől.




Repülőgépek biztosan nem lehettek. Legalábbis az, amelyik egy helyben lebegett az ég közepén. Mivel ilyesmit nem minden nap lát az ember, a videóját beküldte a legismertebb UFO kutató szervezetnek, a MUFON-nak, hogy vizsgálják meg. Ők iktatták is 94699-es ügyirat számod, de mivel hihetetlen mennyiségű, hasonló észlelés fut be hozzájuk naponta, az eredményre várni kell…