Egy különös, fényekből álló gyűrű bukkant fel Minnesota állam egén, amit több szemtanú is látott más és más helyszínekről. Egyik helyen fotó, míg a másikon videó is készült…

A körben elhelyezkedő fénycsóvák, mintha egy repülő csészealj peremén, körben elhelyezkedő lámpái, vagy hajtóművei lennének. Mivel a felhők közt repült, csak a fényeket sikerült lefotóznia, levideóznia a szemtanúknak 2018. szeptember 14-én estéjén.

Egy házaspár éppen hazafelé tartott a Minnesota államban lévő Stillwaterben, amikor figyelmesek lettek a furcsa fénygyűrűre az égen. Biztosak benne, hogy nem tükröződés okozta a jelenséget, ugyanis az pár percen át egy helyben lebegett, majd hirtelen nagy sebességgel elszáguldott. Ezalatt viszont sikerült pár használható fotót készíteniük róla. Természetesen több UFO-portál azonnal beszámolt a “szenzációs” észlelésről.

És ezt észlelted már?  Ilyen sem volt még: pénisz alakú ufót videóztak!

Még azon a napon, ugyanabban az államban, Shakopee Archery Range felett látták a fényeket, amit ezúttal videóra is vettek a szemtanúl. Kétségtelen, hogy ugyanaz az objektum volt, csak a fények színe változott meg.
A két település Minneapolis két ellentétes oldalán helyezkedik el, így értelemszerű, hogy a nagyváros felett kellett elszállnia az ismeretlen objektumnak, vagy esetleg a városból kell származni a fényeknek…

Némi búvárkodás után a Google-on, kiderült, hogy a hír hallatán jelentkezett a minnesotai Mystic Casino, és munkatársuk azt állította, hogy ezek a fények tőlük jönnek, szó sincs semmiféle idegen lénykről. Reklámfényeiket már nem először nézték UFO-nak a nem helybéli átutazók. A makacs ufolófusok szerint a probléma csak az, hogy a kaszinó nagyjából 1 órányi autóútra van Stillwater-től, ahol az első fényképek készültek.

És ezt észlelted már?  Sokkoló videó: láthatatlan tárgy ütött el egy utcán sétáló férfit

Ha megnézzük a megnevezett épületről a képet, azért lehet a cáfolatban valami. És alighanem elég messziről is látszik a fénygyűrűjük, ha magasan szálló felhőket világítnak meg a reflektorok…

Vajon tényleg rejtéllyel állunk szemben, és a kaszinó csak ingyen reklámot akar magának, vagy a hiányos helyismerettel rendelkező szemtanúk benézték a reflektorokat a sötétben?