Scott C. Waring az önjelölt marsi régész és hírhedt UFO-vadász újabb gyöngyszemmel örvendeztetett meg bennünket. A NASA Spirit roverjének egyik felvételén egy leskelődő reptiliánt vett észre…

Waring szerint a sötét zugban rejtőzködő gyíkszerű lény úgy néz ki, mint aki éppen megpróbálja eldönteni, hogy megtámadja-e a rovert, vagy inkább rejtve maradjon. Nehéz megállapítani, hogy a fura marslakó életben van-e, vagy csak egy megkövesedett tetem bámul vissza a Spirit kamerájára. Az UFO-vadász még kicsit rágódik azon is a videójában, hogy talán intelligens lehet ez a lény, és a NASA vehetné a fáradtságot, hogy alaposabban megvizsgálja.
A képen látszanak a rover nyomai is, ehhez viszonyítva a “marslakó reptilián” alig lehet nagyobb, mint tíz centi. Ráadásul az emberi elme sok mindent képes belelátni a hasonló képekbe. Mi is legalább még négy arcszerű alakzatot fedeztünk fel a képen… úgyhogy talán ez megint csak egy egyszerű kődarab lesz. Ennek ellenére drukkolunk a “marsi régésznek”, hogy egyszer tényleg felfedezzen valami szenzációs dolgot is a fotókon.

És ezt észlelted már?  Végre egy éles fotóra bukkantak a Holdon parkoló UFO-ról

A fotó eredetijét itt nézheted meg: areo.info