A különös hír egy olasz paranormális dolgokkal foglalkozó hírportálon jelent meg a napokban, ráadásul a kiszivárgott videót is közzétették…

A hihetetlennek tűnő incidensről egy 2014 februárjában készült biztonsági kamerás felvételt tett közzé egy ufókkal foglalkozó olasz weboldal. A videót Jamie Maussan is bemutatta műsorában, (Ő az, aki nagy hírverést keltett a rejtélyes három ujjú perui múmiák körül). A sztori szerint egy titkos orosz katonai bázis éjszakai hőkamerája rögzítette, amint a semmiből egy áttetsző, első látásra humanoid földönkívülínek tűnő lény ereszkedik a bázis kerítésére.
Valamiféle álcázóberendezést használhat, mivel a teste félig átlátszó, és néha vibrálni, hullámzani kezd. Tisztán látszik, hogy a kerítés tetején guggolva várakozik, és felméri a terepet, nincse-e a közelben valaki, majd hirtelen leugrik a földre és teljesen láthatatlanná válik. A kamera ugyanekkor érzékelt egy fényes energiagömböt is, amire egyelőre nem talált senki magyarázatot, de összefügghet a lény álcázó berendezésével. Talán feljebb tolta a hatásfokot, és az hatással lehetett a kamerára is?

És ezt észlelted már?  A NASA titokban, hosszasan vizsgáltatott a roverrel egy rejtélyes tárgyat a MarsonVajon mi történhetett 2014 február 7-én este 22.30-kor az orosz bázison? Talán valami olyasmit őriztek a fegyveres katonák, amire a földönkívüli látogatók is igen kíváncsaik voltak? Netán begyűjtöttek egy lezuhant UFO-t, ami pont az ő egyik gépük volt? Esetleg elfogták az egyik társukat?

Hallottunk már ilyenről is. Nem csak az amerikai Roswellnél zuhant le UFO, de az oroszországi Szverdlovszk közelében is, (Erről írtunk már korábban is!) és ki tudja még hány helyen a Földön. A helyi haderő titkos részlegei pedig általában azonnal begyűjtik és titkos helyre szállítják a maradványokat tanulmányozás céljából… Néha kiszivárognak hírek, de a legtöbb ilyen incidens alighanem örökre homályban marad…

A felvétel mindenesetre igen érdekes, hiszen valóban látszik rajta valamiféle áttetsző humanoid alakú lény…