Egy drónvideós furcsa dolgot fedezett fel egy korábban felvett videóján. Egy ideig nem fért hozzá felvételeihez a laptopja meghibásodása miatt, de amint ez a probléma megoldódott, az egyiken különös dolgra lett figyelmes.

A felvétel New York állam nyugati részén, Clymer-ben készült még 2017-ben. A drónos a naplementéről szeretett volna egy látványos videót készíetni egy GoPro Karma Drónnal. Ehelyett egy UFO-t sikerült rögzítenie. Bár nem hatalmas földönkívüli űrhajóról van szó, de mivel azonosítatlan repülő tárgyról beszélünk, UFO-nak számít. Hatalmas sebességgel száguldott el a kamera előtt teljesen hangtalanul. És nem nyárfaszösz volt…

“Úgy tűnik számomra, hogy egyfajta mini harci drón lehetett… mert a tárgyat kb. 400 méteres magasságban vettem fel. Azt hiszem tükrös-, vagy holografikus alvázzal rendelkezik, hogy lentről ne láthassuk. Ráadásul teljesen hangtalan.”– írta a videó készítője.




És ezt észlelted már?  Hosszú még az út: Hét év szenvedés vár ránk az apokalipszisig

Drónos körökben közismertek az effajta apró repülő szerkezetek. Nagyobb magasságban, lefelé videózva gyakran felbukkannak a felvételeken. Lentről viszont láthatatlanok. Sokan persze nyárfaszösznek vélik, de ősszel és télen is észlelték már őket, így az aligha lehetett. Az pedig, hogy világos színű, és aránylag nagy magasságban közlekednek, felveti azt a lehetőséget, hogy valóban apró kém drónokról van szó. Az összeesküvés teoretikusok előszeretettel kapcsolják össze őket a már a bolygónkon tevékenykedő földönkívüli szervezetekkel, amelyek eképpen figyelik és irányítják a mindennapjainkat.

Hasonló videót idehaza is készítettek a drónvideósok. Erről ITT olvashatsz!