Egy profi fotós gondolt egyet, és a kamerájával befogta a Holdat. Extra nagyítással vette amint égi kísérőnk átvonul az égen és közben valami olyasmit látott, amitől leesett az álla…

Egy furcsa videófelvétel borzolja napok óta a kedélyeket a közösségi oldalakon. Egy profi fotós, a Holdról készült felvételéről van szó, amit egy Nicon fényképezőgéppel készített, 3000 mm-es objektívvel 2018. október 18-án.

A felvételen azonban nem csak a Hold látható, hanem egy apróbb fényes objektum is, közvetlenül az égitest mellett… Az elképedt fotós azóta sem tudja mi lehetett a rejtélyes tárgy, ezért feltette a videót a közösségi oldalára, plusz, elküldte a civil UFO-észlelésekkel foglalkozó szervezetnek is, a MUFON-nak is.
Néhányan úgy vélekednek, hogy a Hold körül keringő egyik műholdat sikerült lencsevégre kapnia. Mások viszont azzal érvelnek ez ellen, hogy azok a műholdak alig nagyobbak egy futball labdánál, így aligha láthatóak a Földről.

És ezt észlelted már?  Pucér földönkívülit videózott egy turista a brazil őserdőben

Lehet, hogy ezúttal az UFO-vadászoknak lesz igazuk, és kiderül, hogy valóban egy földönkívüli űrjármű volt? Sokan szeretnének ebben hinni…