Egy amerikai család 2018. október 20-án hajós kirándulásra ment a nevadai Tahoe-tóhoz. Természetesen, jó turistákhoz híven soroztaosan készítették a fotókat, videókat a csodás panorámáról, hogy az unalmas téli estéken legyen majd mit nézegetni. És milyen jól tették, hogy videóztak.

Miután hazaértek a vakációról, egyik unalmas hétvégéjükön nekiálltak, hogy átnézzék a felvételeket. Arra azonban még ők sem számítottak, amit az egyik videón fedeztek fel.
Jól kivehető az egyik hajókázós videón, amint egy UFO száguld be a képbe jobbról, majd mielőtt eltűnne bal oldalon, éles kanyart vesz és elszáguld. Éppen emiatt a furcsa manőver miatt nem lehett sem madár, sem földi légijármű, azok ugyanis képtelenek ilyen hirtelen irányt változtatni ekkora sebességnél.

És ezt észlelted már?  Őrjöngő földönkívüli támadt egy videósra

A család állítólag a videó készítésekor nem észlelte az ismeretlen repülő tárgyat. Miután felfedezték, hogy milyen szenzációs dolgot sikerült rögzíteniük, a felvételt azonnal továbbították a MUFON-nak, a civil UFO-észleléseket vizsgáló szervezetnek, hátha ők többet ki tudnak deríteni a fura tárgyról.

Sokak szerint túlságosan élesek a tárgy körvonalai a nagy sebesség ellenére is, ezért inkább tűnik hamistíványnak, mint igazi ufóvideónak…

Persze a szkeptikusok a különböző internetes fórumokon alaposan kiosztották a videó készítőit. Szerintük ez az a fajta felvétel, amire a legkönnyebb UFO-t hamisítani…