Egy durva ausztráliai vihar közepette olyan dolgot sikerült videózni, ami leginkább csak a fantasztikus filmekben látható…

Kevéssé közismert, hogy Ausztrália a Föld egyik UFO-gócpontja. A távoli kontinens nagyrésze még mindíg lakatlan, így ha földönkívüliek lennénk, mi is a kietlen ausztrál sivatagokat választanánk, ha észrevétlenül akarnánk landolni, vagy éppen egy bázis létrehozni. Az ausztrál UFO-vadászok viszont tisztában vannak ezzel, így folyamatosan figyelik az eget, sokan ráadásul infravörös kamerákkal, mert az még a láthatatlanná álcázott UFO-kat is kiszúrja. Az alábbi, 2018. december 3-án készült felvételhez nem kellet ilyen eszköz, csak egy egyszerű mobiltelefon. A videó készítője Kalgoorlie városában éppen egy igen durva vihart videózott, ami ugyan nem szokatlan Ausztráliában, csakhogy a cikázó villámok és a félelmetesen hömpölygő fellegek közepette egyszercsak valami teljesen megdöbbentő dolog bukkant fel.

És ezt észlelted már?  Ősi idegenek nyomaira bukkantak egy rejtélyes indiai barlangrajzon



A jelenet szinte felfoghatatlan, ilyet nem minden nap lát az ember, legfeljebb egy modern sci-fi filmben. A vihar közepette egyszercsak egy zölden világító “jelenség” bukkant fel, mintha éppen most lépett volna elő a hiperrtérből, mint a Csillagok háborújának Millennium Falconja.

Egyes UFO-kutatók szerint nyilvánvaló, hogy az UFO-k megjelenésének és a viharoknak köze van egymáshoz. Feltehetően az általuk nyitott féregjáratok, vagy ismeretlen módon működő hajtóműveik vannak ilyen hatással az időjárásra. A felvétellel kapcsolatban néhányan azt a nézetet vallják, hogy nem a hipertérből, vagy másik dimenzióból érkezett az UFO, hanem a föld mélyéből, ahol a feltevések szerint 4-6 kilométeres mélységben létezhetnek földönkívüli támaszpontok. Persze mindezeknek az ellenkezőjére is vannak elméletek. Eszerint a viharokat pont azért hozzák létre, hogy így álcázzák érkezésüket, ami hatalmas energiakisülésekkel társul. Egy villámokat szóró viharfelhő pedig pont ideális ennek elrejtésére.

És ezt észlelted már?  Valami készül: UFO-flottát észleltek több európai ország felett is

A teljes videót is mellékeltük, ha kíváncsi vagy az előzményekre:

A szkeptikusok szerint a különös videóra csak egyetlen egyszerű magyarázat vann. Esőcsepp hullott a kamera lencséjére… Persze nekik is mindenre van magyarázatuk, ami vagy igaz, vagy nem, ugyanúgy, ahogyan az UFO-észlelések és videók is.