Már több, mint egy évtizede keringenek a neten hopi indiánok különös jóslatai a világvégéről. Szinte senki sincs tisztában azzal, hogy az öreg törzsfőnök pontosan mit is mondott, és hogy valójában mit is jelentenek szavai. Most megtaláltuk az eredeti fordítást, ami szinte Nostradamus jósversikéinek rejtélyességével vetekszik… De lássuk mit is mondott Fehér Toll, a bölcs hopi, aki azóta már valószínűleg az örök vadászmezőkön bolyong…

A Hopi nemzet egy különös, ősi nép amely bölcsességével és az emberiség sorsának javítására irányuló cselekedetekkel hívta fel magára a figyelmet. Több ezer éves, sziklába vésett tudáson alapuló próféciáikat felelőtlenség lenne egy legyintéssel elintézni. A Hopik egyik üzenetét Fehér Toll adta közre.

És most (2011-ben) Fehér Toll haldoklik. Fiai mind csatlakoztak őseikhez, és hamarosan ő is velük lesz. Így aztán senki sem maradt, senki sem idézheti fel és adhatja tovább az ősi bölcsességet.

Népem belefáradt a régi szokásokba – a nagy szertartások, amelyek az eredetünket beszélték el, ahogyan megjelentünk a negyedik Világban, szinte mind el lettek hanyagolva, elfeledetté váltak, persze ezt is megjósolták előre, hogy így lesz. Az idő egyre fogy.

Az én népem várja Pahana-t, az elveszett Fehér Testvért, [a csillagok közül] mint ahogy az összes testvéreink várják Őt a Földön. Ő nem hasonlít a most ismert a fehér férfiakra, akik kegyetlenek és kapzsik. Megjósolták az ő felbukkanásukat is, hosszú idővel ezelőtt. De mi még mindig Pahana-t várjuk.

És ezt észlelted már?  Földönkívüli lény tévedt a kamera elé a temetőben



Ő a vének által őrzött szent táblák hiányzó részeivel és azokkal a jelképekkel fog érkezni, amelyeket a távozásakor vitt magával, ily módon bizonyítva, hogy Ő a mi Igaz Fehér testvérünk. A negyedik világ(korszak) a vége felé közeledik, és elkezdődik az ötödik világ. Ez a vének mindenhol tudják. A Jelek az évek során beteljesedtek, és így csak kevés idő maradt.

Az első jel: Hallunk majd Pahanához hasonló, fehér bőrű emberek érkezéséről, de ők nem úgy élnek, mint Pahana. Ezek az emberek elveszik a földeket, amelyek nem az övék. És ezek az emberek távolról sújtanak le ellenségeikre villámmal.

Ez a második jel: a Földjeinken hangos, forgó kerekek gördülnek át. Édesapám fiatalkorában saját szemével látta ezt a jóslatot beteljesedni: a fehér emberek társzekereken hozták családjukat a prérin keresztül.

A harmadik jel: Furcsa bölényhez hasonló bestiák  lepik el nagy számban a földjeinket, amelyeknek nagy, hosszú szarva van. Fehér Toll ezt a saját szemeivel látta – ez volt a fehér ember marhacsordáinak a megérkezése.

Negyedik jel: A földeket vaskígyók szelik át.

Az ötödik jel: A földeket keresztben hosszában óriási pókhálók lepik el.

Hatodik jel: Földjeinket keresztben hosszában kőfolyók borítják, melyek fölött délibáb lesz.

Hetedik jel: Hallani lehet majd arról, hogy a tenger fekete színű lesz, és emiatt nagyon sok élőlény elpusztul.

Nyolcadik jel: Olyan ifjakat fogtok látni, akik népemhez hasonlóan hosszú hajat viselnek, és felkeresik a törzseket, hogy eltanulják életmódjukat és bölcsességüket.

A kilencedik és az utolsó jel: Hallani fogtok egy föld feletti, égi lakóhelyről, amely szörnyű robaj kíséretében lezuhan. Úgy fog kinézni (az égen), mint egy kék csillag. Ezután nagyon rövid időn belül megszűnnek népem szertartásai.

A híres hopi indián jóskövet értelmezi az öreg indián…

Ezek a Jelek mutatják, hogy nagy pusztítás közeleg. A világ ide oda rázkódik majd. A fehér ember harcot vív más népek ellen az ő földjeiken – olyan népek ellen, amelyek a bölcsesség fényét először vették birtokukba. Sok olyan tűz és füstoszlop lesz, mint amilyet Fehér Toll látott nem messze innen a sivatagban. Azonban amelyek most következnek el, betegséget és nagy halálozást okoznak.

És ezt észlelted már?  Gyanús felvétel: Holografikus lézertechnikával vetítik fölénk az égboltot

Sokan a népemből, akik megértették a jövendöléseket, biztonságban lesznek. Azok, akik népem lakóhelyén élnek vagy fognak tartózkodni, szintén biztonságban lesznek. Azután nagyon sok mindent kell majd újjáépíteni. És hamarosan – az események után – Pahana visszatér. Magával hozza az ötödik világ(korszak) hajnalát. Elülteti a bölcsesség magjait  az emberek szívében. A magok elültetése már most is folyamatban van. Ezek segíteni fogják a belépést az ötödik világkorszakba.

De Fehér Toll ezt már nem fogja megérni. Öreg vagyok és haldoklok. Te – talán meg fogod látni. A maga idejében, a maga idejében…

Megjegyzés:

A hopik felelőségteljes gondolkodását mutatja, hogy a Nemzet vénei 1992-ben egy figyelmeztetéssel keresték fel az ENSZ Közgyűlést, és a csatolt pdf. fájlban olvashtó üzenetet adták át. Persze nem sok hatása volt a megkeresésüknek, hiszen se atombombájuk, se más komoly fegyverük nincs a bölcsességen kívül, azt meg a mai világban nem sokra tartják.

És ezt észlelted már?  Az olvadás miatt feltárult a Antarktiszon a Belső Föld lejárata

A Hopik nem csak az Egyesült nemzeteknek próbáltak üzenni, hanem folyamatosan teszik ezt a világ népei felé – csak legyen, aki lefordítja. Egyik üzenetük a következőképpen szól:

  • Régóta mondjuk az embereknek, eljött a Tizenegyedik Óra. Most pedig vissza kell menned és el kell mondanod az embereknek, hogy EZ az az óra.
  • Vannak dolgok, melyeket át kell gondolni… Hol élsz? Mit csinálsz? Milyenek az emberi kapcsolataid? Megfelelő kapcsolatban élsz? Honnan hozod az ivóvized?
  • Ismerd meg a kerted. Eljött az ideje, hogy kimondd az igazságodat!
  • Teremtsd meg a közösségedet. Legyetek jók egymáshoz!
  • És ne magadon kívül keresd a vezetőt! Ez megfelelő időszak lehet erre!
  • Most a folyó nagyon gyorsan folyik. Olyan hatalmas és sebes folyású, hogy lesznek, akik megijednek. Ők megpróbálnak majd a partba kapaszkodni. Úgy érzik majd, szétszakadnak és nagyon fognak szenvedni.
  • Tudd, a folyónak megvan az úti célja!
  • A vének azt mondják, legyen nyitva a szemünk, a fejünket pedig tartsuk a víz felett.
  • Nézd meg, ki van ott veled és ünnepelj!
  • A történelemnek ebben a szakaszában semmit sem szabad személyesen vennünk. Legfőképpen önmagunkat nem.
  • Abban a pillanatban, amikor mégis ezt tesszük, spirituális növekedésünk és utunk megállásra kényszerül.
  • A magányos farkasok ideje letűnt. Gyűljetek egybe!
  • Száműzzétek a küzdelem fogalmát a  hozzáállásotokból és a szótáratokból! Mindent, amit most tesztek, szent módon és ünnepelve tegyétek!
  • Mi vagyunk azok, akikre vártunk..

Forrás: http://magyarmegmaradasert.hu