Egy magyar UFO-vadásztól kaptunk levelet, amelyben különös, fénylő objektumra hívta fel figyelmünket a Hold egyik eldugott kráterében…

Leslie T. levele landolt a postaládánkban, amelyben meg szerette volna osztani felfedezését velünk. Ő a Hold északi pólusa környékén a Lovelace kráterben vett észre valami olyasmit, ami még őt sem hagyta nyugodni. Még 2014-ben fedezte fel a különösen fényes objektumot, de állítása szerint eddig senki nem tudott hitelt érdemlően magyarázatot adni rá.

“Szerintetek mi lehet ez? Úgy tűnik, sajat, irányított fénnyel rendelkezik.”Első pillantásra valóban úgy tűnik, mintha egy árnyékban lévő kiemelkedésből, refletorszerűen erős fénysugár törne elő, bevilágítva a domb előtti részt is. Ez akár lehetne egy rejtett bázis is a Holdon, de ha jobban megnézzük a fény-árnyék viszonyokat, éppen az ellenkező eset áll fenn. Az árnyékot éppenhogy a fénylő tárgy veti a domboldalra. Vagyis egy nagyjából 20 m magas, 5 méter széles magasságú, toronyszerű tárgy fémes csillogással ragyog a nap fényében. A legtöbb közeli kráter csúcsfényét is túlragyogja.

És ezt észlelted már?  Méghogy nincsenek idegen űrhajók a Föld körül! Akkor ez mi?

A műholdas felvételt alaposabban megvizsgálva, közel, s távol nem látni hasonló struktúrát, (a legtöbb objektum  legömbölyödött peremű) vagyis valami egyedivel lehet dolgunk. Esetleg egy mesterséges, fémes felszínű űrjármű landolt a hatalmas kráter, viszonylag síknak mondható alján. A nap fénye pedig azért ragyog jobban rajta, mert igencsak kiemelkedik a felszínből.

Némi kutatás után kiderült, hogy a szóban forgó műholdas fotót a NASA Lunar Reconnainance műholdja készítette 2009. június 9-én. A neten elérhető nyilvános fotóarchívumban bárki megtalálhatja a szóban forgó helyet. Bár, a magyar UFO-vadász észrevette azt is, hogy az addig éles felvételeket azóta, hogy ő elrachiválta azokat, pixeles, rosszabb felbontásúra cserélték. (Úgy látszik túl sok részlet kivehető volt az eredeti felvételeken!)

És ezt észlelted már?  Elképesztő videó: Így rabolják el a földönkívüliek a teheneket!

Ha tippelni kéne, hogy mi lehet ez, akkor egy szokatlan alakú, keskeny és igen magas holdbéli szikla, bár ilyet eddig még nem láttunk, vagy egy elhagyott űrjármű lehet…

Jelenlegi link: https://quickmap.lroc.asu.edu

  • Ezeket allitsatok be, hogy ti is megtalaljatok:
  • Switch Projections: – Orthographic (North Pole)
  • Layers: – Overlays > Nomenclature
  • – LROC NAC > NAC 2-m North Pole Mosaic (60-90)
  • Pozíció: Lat: 82.0388, Long: -112.9651