Legalábbis a hírhedt UFO-vadász szerint, akinek feltűnt, hogy a NASA-nál folyamatosan törlik azokat a felvételeket a nyilvános archívumból, amelyeken ő felfedezni véli a földönkívüliek nyomait.

Scott C. Waring úgy gondolta leellenőrzi az egyik korábbi felfedezését, mert azoknak jellemzően mintegy 50%-át egyszerűen kitörlik, retusálják, esetenként gyengébb felbontásu fotókra cserélik a nyilvános adatbázisokban a NASA lelkes munkatársai.

Az UFO-vadász még 2014-ben fedezte fel a NASA Lunar Reconnaissance Orbiter műholdjának 2011-es fotóanyagán azt a különös építményt, ami a hatalmas Aristarchus kráter felső peremén árválkodik.

Például a Google Maps felfedezéseim mintegy 80% -át törölték a térképeikből. Szóval keményen próbálok lépést tartani és informálni a nyilvánosságot.

– A szóban forgó fotó még megnézhető. Valóban hihetetlen, de a kráter peremét tényleg ott van valamiféle szerkezet. A kör alakú kupola a fő rész, és további három, szabályosnak tűnő struktúra kapcsolódik hozzá. Ilyesmi nem jön létre természetes körülmények közt – állítja az önjelölt kutató.

És ezt észlelted már?  Igaz lenne? Földönkívüli kapcsolatfelvételt rögzített egy biztonsági kamera!

A képanyag forrása: http://lroc.sese.asu.edu/posts/426