Venezuelában, La Puerta vársokája mellett vették videóra az erősen fénylő korong alakú repülő tárgyat, amint leszállt a közeli erdőben…

A hírekben csak a venezuelai válságról hallani, de úgy tűnik ez a földönkívülieket nem zavarja, sőt, lehet hogy éppen azért látogattak a környékre, hogy tanulmányozzák ezt a számukra ismeretlen jelenséget.

A felvétel 2018. február 16-án egy autóból készült és igen rossz minőségű. Viszon jól látható, hogy egy erősen fénylő, korong alakú tárgy ereszkedik le a fák közé. Friman Rodriguez és unokatestvére éppen hazafelé tartottak a pánamerikai autópályán, amikor felbukkant a különös tárgy az égen.

– Először nem szenteltem túl nagy figyelmet a fénynek, arra gondoltam, hogy valami visszatükrözi a napot, de hirtelen rájöttem, hogy a nap balra van, és sokkal messzebb. – mondta a szemtanú Hector Escalante újságírónak.

És ezt észlelted már?  Igaz lenne? Földönkívüli kapcsolatfelvételt rögzített egy biztonsági kamera!

„A fény elkezdett cikkcakkban mozogni”, ami arra késztette őket, hogy vegyék elő a mobiltelefonjukat és dokumentálják a jelenséget. – Hívtam az unokatestvéremnek a nagy hírrel, aki éppen akkor ébredt, és azt ordította a telefonba: „Azonnal kezdd el a felvételt!”

Az UFO végül már olyan alacsonyan volt, hogy a fák takarásába került, így nem tudták tovább videózni…

Később kiderült, hogy nem csak ők vették észre a különös jelenetet. Néhány kilométerrel arrébb szintén látták többen is. Ott csak fotó készült róla, és sokkal sárgásabb fényűnek tűnt az UFO.