A szokatlan felfedezést a kanadai Pacitto Dominic ufológus tette Montrealból még az év elején, de csak most tette közzé a világhálón. Bár, nem ez az első eset, hogy ilyesmit vélnek látni a Hold felszínén…

Pacitto Dominic ufológus a különös, leginkább egy piramisra emlékeztető objektumot, a Hold körül keringő Lunar Reconnaissance Orbiter fotóanyagai közt fedezte fel. Természetesen nem volt egyszerű észrevennie, alaposan át kellett böngésznie a nagyfelbontású fotóanyagot a NASA nyilvános archívumában. Úgy tűnik, hogy nem csak ezt az egy felfedezést tette. Szerinte a Holdról készült friss fotók számtalan gyanús anomáliát tartalmaznak, amelyek hasonlítanak különböző ember alkotta szerkezetekhez. A kutató szerint ezek bizonyítékok arra nézve, hogy a földönkívüliek igenis léteznek, és meglátogattak minket.

És ezt észlelted már?  Itt a tudományos bizonyíték: Van élet a halál után!



Az ufológus a sima felüleltű, piramis alakú tárgyat egy hatalmas meteorit kráterében vette észre, majdnem a közepén. Elmélete szerint egy földönkívüli civilizáció képviselői piramisokat állítottak fel a Holdon több ezer vagy több millió évvel ezelőtt, majd meglátogatták a Földet, és hasonló szerkezeteket építettek a majdani Egyiptomi birodalom és a bolygó más területein is, amelyek azóta legendás rejtvényekké váltak az emberek számára. Tették mindezt azért, hogy nyomot hagyjanak a később esetleg kifejlődő értelmes lények számára: “Nem vagytok egyedül!”

Néhány kommentelő azonban úgy véli, hogy az olyan épületek, mint a Föld és a Hold és a Mars piramisai, párhuzamosan épülhettek, és egészen más funkciójuk lehetett, mint egy egyszerű üzenet a múltból. Más részről, vizuális szakemberek szerint a képen látható piramis alakú tárgy nem közvetlenül a felszínen van, hanem lebeg. Legalábbis az árnyéka ezt sugallja. Ha pedig ez így van, akkor nem itt voltak az idegenek, hanem még most is ITT VANNAK!

És ezt észlelted már?  Épp egy autós előtt szállt fel az álcázott UFO Új-Mexikóban

Forrás: Esoreiter.ru