Különös észlelést tett PhoenixZ nevű olvasónk Siófokon. Fogalma sincs mit látott, ezért elküldte nekünk a fotóit és a videóit, hátha valaki más is találkozott velük.

Tegnap este (2019.06.12 22:55) észleltük a jelenséget. Siófokon, az Aranypartról lehetett látni a furcsa fényeket az északi parton Balatonalmádi/Balatonfüzfő térségében. A fények egy helyben álltak, volt hogy a számuk megduplázódott. Körülbelül 10 perc után tűntek el helyváltoztatás nélkül nyomtalanul.



Hangokat a megfigyelés helyszínén nem érzékeltünk. A felvétel egy kicsit pulzál, mert a kamera folyamatosan fókuszált, nem talált fix pontot. A felvétel Samsung Galaxy S9+ telefonnal készült. Lehet véletlen egybeesés, de amikor véletlenül vakuval csináltam egy fényképet a fénygömbök kettő kivételével mind eltűntek azonnal.

A maradék két fénygömb még úgy 2 percig látható volt. Nem tudjuk mi okozhatta a jelenséget. Tudomásunk szerint a térségben ezen a napon semmilyen rendezvény nem volt.

És ezt észlelted már?  Ugyanazokat a rejtélyes éjszakai fényeket látták Hawaii-ról és Németországból is

Persze mi sem lettünk okosabbak a felvételek megnézése után. Sajnos annyira homályos, hogy a fénypontok éppúgy lehetnek kínai kívánságlámpások, mint egy UFO-flotta. Írjátok meg ti is  kommentben, szerintetek mi lehetett…