Számos olyan UFO-észlelést láttunk már, amire mindenkinek megvan a maga egyszerű magyarázata. Azonban egy friss colorádói felvételen valami olyasmi látható, amire nehéz lenne ráhúzni egyszerű földi dolgokat…

A különös UFO-videót az Egyesült Államokban, a Colorado-i Parshall-ban vették fel 2019. június 15-én, hajnali háromkor. Ezen egy fényes objektum látható, amint olyan őrületes manővereket hajt végre észbontó sebességgel, hogy a szem is alig bírja követni, nemhogy a kamera.

Az objektum először úgy nézett ki, mintha egy közönséges meteorit lenne…  A videót egy mozgásérzékelős biztonsági kamera vette fel. A tulaj épp egy másik városban volt a felvétel időpontjában, és telefonos figyelmeztető jelzést kapott a biztonsági rendszertől, hogy mozgást érzékelt a ház körül. Hazaérkezve visszanézte a felvételt, és teljesen elképedt. A fényes tárgy olyan manővereket csinált, hogy tátva marad a szája.

És ezt észlelted már?  Felhők közt rejtőzködő UFO-anyahajót videóztak Izland felett...“Egy meteorit ilyesmire biztosan nem képes!”

Az ismeretlen tárgy olyan gyorsan mozgott, hogy a mozgásérzékelős kamera is elvesztette a jelet. Egy 90 fokos fordulat után cikk-cakkban haladva elszáguldott.

„Soha nem láttam semmit, ami ilyen gyorsan mozgna, hacsak nem idegen eredetű.”

Egyesek úgy vélik egy egyszerű villámcsapást láthatunk a videón, de ugyan ki látott már ilyen villámot?