Egy autós éppen Hawaii-on, a maui-i tengerparti sztrádán haladt 2019. július 3-án, amikor a szeme sarkából felfigyel a különös repülő szerkezetre. Gondolta megörökíti az utókor számára… hiszen nem minden nap lát az ember UFO-t.

Scott C. Waring UFO-vadász alaposan megszakértette a jelenetet: “Ez az objektum hasonlónak tűnik néhány más UFO-hoz, amelyeket korábban jelentettek. Nagy, sík négyzet alakú tárgy, két fényes ponttal a végén. Az UFO-t megdöntötték, ami azt jelenti, hogy éppen mozgásban volt, amikor elkapta a videós. A szürke fémes csillogás azt mutatja, hogy ez egy fémtárgy. Hawaii hatalmas nyílt vízfelülettel van körülvéve, így feltehetően ez az UFO, egy a közelben található, vízalatti bázisról szállhatott fel.” – olvasható az új weblapján, az etdatabase.com-on

És ezt észlelted már?  4K-s videó: Utólag vették észre, hogy a drónjuk egy UFO-t is felvett

A szemtanú állítja: “Az objektum csak egy kis ideig volt látható. A magasságát nem tudtam megállapítani, de ahogy látható, hogy a felhővonal fölött volt.”

Ha elég idős vagy hozzá, és szereted a sci-fi filmeket, akkor biztosan emlékszel Az Utolsó csillagharcos című remekműre a 1984-ből. Ebben volt egy autó alakú űrhajója az egyik földönkívüli toborzónak, ami kísértetiesen hasonlít erre az UFO-ra. Ebből kiindulva, rá kell döbbennünk, hogy az UFO-k hajtóműveinek fényét szinte sosem láthatjuk, mivel éghető üzemanyaggal működő motorokat legfeljebb a földiek használnak, az idegen technológia ezeken már régen túl léphetett.