A Miller nevű ufóvadász Londonban lakik, egy toronyház ötödik emeletén. Mivel remek a kilátás a lakásál, sokszor szokta bámulni az eget, és igen gyakran látott már megmagyarázhatatlan dolgokat. Az egyik ilyen alkalommal fogta az Ipadját és fel is vette, amit látott.

A 2019 júniusában készült felvételen, a hatalmas felhőképződmények közt jól látható, amint egy túlzottan szabályos, és kicsinek nem mondható tárgy lebeg. A különös légi jármű, (mert mi más lehetne a levegőben, ami nem madár) lassan ereszkedik bele a felhőkbe, minden bizonnyal azért, hogy ott elrejtőzzön a kíváncsi tekintetek elől. Az ekkora azonosítatlan repülő tárgyak a tapasztalatok szerint igen fejlett álcázó berendezéssel vannak ellátva, azonban sokszor előfordul, hogy nem a földi viszonyokra tervezett eszköz csődöt mond. Ennek köszönhetünk több tucat hajmeresztő UFO-észlelést, és ezt a mostanit is. Ezekben az esetekben az idegenek felhőgenerátorokat vetnek be, vagy nemes egyszerűséggel a legközelebbi felhőbe manőverezik a hatalmas gépeiket.

És ezt észlelted már?  Különösen fénylő objektumot fedezett fel a Holdon egy magyar UFO-vadász



A Miller (ál)nevű ufóvadász szerint ez a mostani hatalmas UFO éppen egy úgynevezett Ley-vonal felett bukkant fel. Ezek a geomágneses energia vonalak behálózzák az egész földet, csomópontjaikban általában valamilyen ősi szakrális építmény, manapság pedig az ezekre épített templomok, vagy egyéb szent helyek találhatóak. Egyes elméletek szerint ezeket a vonalakat az idegenek is ismerik, és ezek alapján navigálnak a bolygón.