A civil ufóészleléseket gyűjtő szervezetnek a MUFON-nak küldte be egy szemtanú azt a képet, amit a horvátországi Zágrábban készített egy vihar alkalmával egy furcsa repülő szerkezetről.

A különös repülő tárgy a szemtanú szerint piramis alakúnak tűnt, és az egyik viharfelhőből kandikált ki. Ufológusok aztán nekiestek a 2019 június 16-án készült felvételnek, és az eredmény az alábbi képeken látható. Ami kilóg a felhőből, az csak az UFO egy kis része. Valójában sokkalta hatalmasabb volt, mint első pillantásra látta a szemtanú, és  inkább a klasszikus korongformára hasonlít. A kilógó rész pedig mintha egy kisebb torony lenne a tetején. Alighanem vizuális megfigyelőhely.“Valami furcsát láttam az égen felhők között… egy piramisszerű tárgy bukkant elő a szemem láttára… még jó, hogy lefotóztam…”

Egy ehhez kísértetiesen hasonló UFO-t már 2014. május 16-án is lefotóztak, ugyancsak Zágráb felett. Ez is viharos időben a felhők közt bukkant fel. Vajon véletlen egybeesés lenne, vagy éppenséggel ugyanazt a idegen járművet észlelték? Lehet, hgy mégiscsak van abban a teóriában valami (erről korábban, már írtunk), miszerint minden nagyváros felett lebeg egy-egy hatalmas földönkívüli anyahajó, amely az adott térséget ellenőrzi?

És ezt észlelted már?  Fényes nappal UFO-flottát videóztak Lengyelország felett

Itt még ugyan semmi különös nem látszik, de ha az utca felett szétnézünk, akkor észrevehető…

Különösen hasonló a most fotózott alakzathoz…

Sok ezer észlelés, időjárási radarkép, videó, műholdas felvétel, fotók milliói, és ki tudja még mi minden bizonyítja a földönkívüliek folyamatos jelenlétét, mégis szinte mindenki tagadja a létezésüket. Emberek, ébresztő!