2019. október 6-án egy texasi nő egy vörös háromszög alakú repülő tárgyra lett figyelmes az éjszakai égbolton. Bár tudta, hogy sok nem fog látszódni belőle, mégis felvette a mobiljával.

Végül ufológusoknál landolt a videó, amelyet kissé kivilágosítottak, így tisztán kivehető rajta a háromszög alakú UFO. A felvétel érdekessége, hogy ilyen részletgazdag felvétel nem igazán készült az ilyesfajta járművekről.

Az objektum kinagyításakor jól látható, hogy valamiféle erőteret bocsájt ki magából, ezt alighanem egy antigravitációs impulzusmotor gerjeszti, ami a szerkezet közepén helyezkedik el. Függetlenül attól, hogy ez a háromszög alakú repülő eszköz földönkívüli vagy ember alkotta tárgy, figyelemre méltó a felvétel.



Az háromszög UFO felvétele az alábbi videóban a 3.20-nál kezdődik.

És ezt észlelted már?  Hatalmas vízalatti ufóbázisra bukkantak! - Már 40 éve keresték!

Néhányan kísérteties hasonlóságot vélnek felfedezni a titkos TR-3B nevű amerikai lopakodó kémrepülővel. A TR-3B az összeesküvéselmélet-hívők szerint az Egyesült Államok kormányának a titkos „Dark Project” terméke, egy olyan kémrepülőgép, amelyet antigravitációs hajtómű hajt, és képes az űrbe is kirepülni. Ráadásul igen magas fejlettségű álcázóberendezéssel is ellátták. A hívők szerint az ilyen repülőgépeket az idegen technológia visszafejtésével készítik olyan szigorúan titkos katonai bázisokon, amilyen az 51-es körzet Nevadában.