A valódinak tűnő UFO-észlelések továbbra is mindenkit lenyűgöznek. A közelmúltban egy repülőgép pilótája rögzített valami döbbenetes dolgot kolumbiai Medellín város közelében, magasan a felhők felett. Az észlelése vírusként terjedt el a közösségi oldalakon.

Kevés olyan videó készül mostanság UFO-król, amelyeken jól kivehetők a repülő objektum részletei. Ez a mostani úgy tűnik a ritka kivételek közé tartozik. A Viva Air Colombia légitársaság pilótája 2020 január végén osztotta meg felvételét egy kocka alakú UFO-ról.

A videó először a repülőgép pilótafülkéjét és műszereit mutatja, majd pár másodperccel később a pilóta arra összpontosít, hogy egy fémes tárgy repül odakint hiperszonikus sebességgel, látható hajtóművek nélkül a géppel ellentétes irányban.

Bármi is legyen az igazság erről a megfigyelésről, nem ez az első alkalom, amikor egy repülőgép pilótája szemtanúja lehetnek ilyesminek. Azonban még ha látnak is hasonlót, nem szívesen beszélnek róla, hiszen akár a repülési engedélyükbe is kerülhet, ha elmebetegnek nyilvánítják őket, mert az orvos szerint képzelődnek.

És ezt észlelted már?  Rejtélyes energiasugárral lőttek a menekülő ufó után a Földről