Kedvenc UFO-vadászunk. Scott C. Waring ezúttal sem aprózta el, most egy gigászi UFO-t vett észre, amint elhúz a Nap közelében, fittyet hányva a tömegvonzásra és az iszonyú hőmérsékletre, magával sodorta a Napból kilövellő anyadarabkákat is.

Az UFO-vadász a Heliovieweren böngészte a NASA napfigyelő műholdjainak nyilvános felvételeit, amikor különös felfedezést tette.

„Azt tapasztaltam, hogy a videó egyetlen képkockájában egy hatalmas hajó látható, amely szárnyvégtől szárnyvégig 5500 km-t tesz ki. Igen, jól hallottad, hosszú és bumeráng típusú UFO-anyahajó. Amint elhalad a nap mellett, a Nap erőteljes gravitációja sem akadályozza, és semmi jelét nem mutatja a pályája eltérne az egyenestől.

Emellett úgy tűnik, hogy az UFO maga felé húzza a Nap anyagát, és egy sávot hoz létre mögötte, hasonlóan egy hajóhoz, amely áthalad az óceánon, és hosszú sávot húz maga után a planktonokból.

„Nehéz elhinni, hogy ezt a hajót csak egy képkockán vették fel, ami azt jelenti, hogy gyorsabban haladt, mint bármi, ami a Földön van. Megnéztem az idő kereteket: és rájöttem, hogy tíz perc képkockasebesség van. Ez azt mutatja, hogy az UFO nagyon gyorsan haladt, nemcsak gyorsabban, mint bármely mai rakéta, hanem gyorsabban, mint bármely üstökös vagy meteor, amelyet valaha is rögzítettek. Részleges fénysebességgel halad, körülbelül 1/10.”