Sok elmélet van arról, hogy UFO-bázisok találhatóak a bolygónk különböző pontjain a víz alatt. Tavakban, tengerekben, óceánokban. Némely felvételen látni is homályos fényes pontokat, ahogy eltűnnek a vízben. De ez a mostani felvétel mindegyiket veri.

@da.shman15

in my 7 years of living on this lake, I’ve never seen anything like this #nature #lake #mystery

♬ original sound – thedashmann

USA, New York államban található Seneca tó partjáról vett észre egy szemtanú egy furcsa dolgot. Rögtön le is videózta. A nyugodt vízfelület felszínén ugyanis egy jókora kitüremkedés bukkant fel. Scott C. Waring UFO-vadász szerint ez egy elképesztő felvétel, ugyanis egy hatalmas álcázott UFO-t láthatunk rajta, ahogy lassan kiemelkedik a vízből. Megvárja, míg a víz nagyrésze lecsorog róla, majd elhúz valamerre. Ilyet eddig legfeljebb a filmeken lehetett látni, vagy még ott sem.

A Seneca tó egyébként bővelkedik a furcsa dolgokban. Például a helyi legendárium szerint egy a Loch Ness-i szörnyhöz hasonló lény él a tó mélyén. Néha le is fényképezik.

Továbbá a környékén már a 60-as években több UFO-észlelésről számoltak be. Sőt olyan szemtanú is akad, akit elmondása szerint elraboltak az idegenek. A vele készült interjúról itt egy videó:

Neked mi a véleményed erről?