A furcsa rózsaszínű UFO-felvétel elég nagy sajtónyilvánosságot kapott, a legnagyobb külföldi online híroldalak mind felkapták. Lássuk miről is van szó…

Úgy tűnik, hogy még az idegenek is elkapták a Barbie-lázat. Egy légiutas-kísérő megörökítette azt a pillanatot, amikor egy rózsaszín UFO repült el a gépe mellett, valahol Európa fölött. Egy szokatlan alakú rózsaszín repülő tárgy villogott tisztán a sötét éjszakai égbolton, határozottan elkülönülve az alant elterülő városképtől.

„Egy éve vagyok légiutas-kísérő, és még soha nem láttam ehhez hasonlót” – mondta Denisa Tanase, a Wizz Air munkatársa (36). A nő eleinte nem vette észre a furcsa látványt, amikor az angliai Lutonból a lengyelországi Syzmanyba tartó járatán a lenyűgöző kilátás videózta az ablakon át.

És ezt észlelted már?  Belépett a Föld légkörébe a rejtélyes Fekete Lovag szatellit?




„Csupasz szememmel nem láttam semmit” – emlékezett vissza Tanase. „De amikor 20 perccel később megnéztem a videót, észrevettem, és beszéltem a pilótával, hogy megkérdezzem, tudnak-e valamit. Mindenki össze volt zavarodva – nem láttak semmit repülés közben, és nem volt turbulencia. Furcsa forma volt, mint egy rózsaszínen villogó kör. Először azt hittük, hogy ez a rózsaszín egyenruhánk tükörképe, de a videón látható a mozgás – látható, hogy repül.”

Tanase számára ez a felvétel bizonyítékul szolgált, hogy létezik földönkívüli élet. Arra gondoltam: „Hogy lehetséges ez?” – mondta a kétgyermekes anyuka. „Láttam már dolgokat az interneten, és arra gondoltam: „Hmm, ez lehet a Photoshop”, de most én magam is felvettem a videóra. „Most határozottan jobban hiszek, mint korábban” – folytatta.

És ezt észlelted már?  Lopakodó UFO-t videózott egy utas a repülő ablakából

Ennek ellenére a kommentelők, de még az ufóvadászok is inkább arra hajlanak, hogy ez mégiscsak a beltéri lámpák fényének tükröződése. Amúgy ez a leggyakoribb technika kamu UFO-videók létrehozására… Mindenki döntse el maga, hogy valóban ufókról van-e szó, vagy beltéri lámpa tükröződik csak az ablakon.