A Nemzeti UFO Bejelentő Központ (NUFORC) adatbázisában bukkantunk egy igen érdekes UFO-észlelésre, amely kísértetiesen hasonlít a több ezer éves Fekete lovag műholdra…

A megfigyelő szerint az észak-karolinai Gastonia felett egy furcsán pörgő, láthatóan mesterséges objektum nagy sebességgel száguldott keresztül az égen, miközben egyre emelkedett. A repülő szerkezet sötét színű volt, de fémesen csillogott, ráadásul 3 villogó fényforrás is megfigyelhető volt rajta. (Bár ezek is inkább tűnnek a napfény csillogásának)

A sötét UFO, ha jobban megfigyeljük, kísértetiesen hasonlít az ősi idegeneknek tulajdonított titokzatos Black Knight műholdra (ahogyan a NASA-nál hivatkoznak rá) amely már nagyon régóta kering a Föld körük. Erről a rejtélyes objektumról korábban ITT írtunk. Vajon ugyanazt látta a szemtanú?

Mindenesetre az objektum alakja egy repülésre tervezett szerkezetre hasonlít, mert mintha szárnyai is lennének. A három villogó fényforrás viszont kísértetieset hasonló a földi repülőgépeknél kötelező jelleggel használt helyzetjelző fényekhez. Vajon földönkívüli űrhajó volt, vagy egy földön készült titkos repülő prototípusa, amely felett elvesztették az irányítást?

És ezt észlelted már?  Anomáliák, UFO-k és idegen struktúrák a Holdon - videó

Nézd meg a videót és írd meg a véleményed kommentben!