Elképesztő videók kerültek elő a Fekete Lovag műholdról. Mindkét felvétel lerántja a leplet az ősi űreszközről, csakhogy tökéletesen ellentmondanak egymásnak!

Egyes híresztelések szerint, amelyek egy igen nyakatekert magyarázat alapján állítják, már 13 ezer éve kering a földünk körül a Black Knight, vagyis a Fekete Lovag elnevezésű űreszköz és az Annunakiknak is köze lehet hozzá. Bár legtöbben műholdnak nevezik, valószínűleg inkább csak földkörüli pályára kényszerült, vagyis nem műholdként indult a pályafutása…

Most nem meséljük el a hosszadalmas eredettörténetét, arról itt olvashattok!

Egy lelkes 3D-s modellező szakember vette a fáradtságot, hogy az eddig valaha készült összes fotó felhasználásával rekonstruálta a rejtélyes égi tárgy valódi alakját. Nagy valószínűséggel némi fantáziát is vitt a projektbe, így született meg az ősi földönkívüli űrhajó majdnem tökéletes három dimenziós modellje.

És ezt észlelted már?  Ősi idegenek nyomaira bukkantak egy rejtélyes indiai barlangrajzon

 Igen meggyőző, és izgalmas látni egy valódi földönkvüli gépet a maga teljes részletességében, azonban ha alaposabban megnézzük azokat a képkockákat, ahol összehasonlítja a modellt és a valódi fotókat, nem igazán stimmel minden részlet, kiálló dudor és csücsök.

Van ezzel kapcsolatban egy jó, és egy rossz hírünk! A jó, hogy valaki elkészítette egy darabka papírlap felhasználásával a Black Knight fotók alapján a tökéletesen hasonlító modellt. A rossz hírrel viszont sok lelkes hívőt le fogunk most lombozni, ugyanis kiderült, hogy egyáltalán nincs űrhajó alakja. Az ügyes fickó megfigyelte a fotókat és úgy gyűrte, szaggatta a papírdarabot, hogy az minden szögből stimmeljen. A végeredmény eléggé lehangoló… viszont minden dudor és kiszögellés passzol.

Lehet, hogy mégis a NASA-nak volt igaza, amikor azt állította, hogy a különös tárgy valójában egy űrhajó hővédő ponyvájának egy jókora darabja? Bár, miért éppen ezt hinnénk el, amikor a felfedezése óta legalább tucatnyi dologgal magyarázták az ismeretlen tárgy mibenlétét. És mindegyik hivatalos magyarázat volt…

És ezt észlelted már?  Idegen anyahajó, vagy a titkos földi űrflotta hajója kering a Föld körül?