Az internet sötét zugaiban turkálva igen érdekes videóra bukkantunk. Ezt már az önjelölt ufóvadászok szétcincálták, elemezték, az utolsó pixelig átvizsgálták és még hamisították is, mindent megtettek vele digitálisan, amit csak lehet. De ők sem jutottak túl sokra. Nézd meg te is és döntsd el, hogy valódi-e a videó.

Az állítólagos kiszivárogtatott felvétel egy kereskedelmi utasszállító repülőgép és három azonosítatlan gömb alakú repülő tárgy megrázó találkozását mutatja be a levegőben. A szemcsés videó, amelyet állítólag 2014-ben vett fel egy katonai drón, és valamilyen rejtélyes módon egy névtelen forrás birtokába jutott, egy utasszállító repülőgépet ábrázol, amely átrepül a felhőtakarón, amikor hirtelen csatlakozik hozzá három erősen kivilágított gömb, amelyek hihetetlen sebességgel mozognak a gép körül. Végül a gép és az ufók egy fényvillanás kíséretében eltűnnek.

És ezt észlelted már?  Ufók London felett! Az emberek az utcáról bámulták őket!

A felvétel valóban hátborzongató, bár valódisága eléggé vitatható. Egyes elméletek szerint a videón a 2014-ben eltűnt Malaysia Airlines 370-es látható, és ez megmagyarázná a gép rejtélyes eltűnését. Ez persze nem túl meggyőző, mert végül az eltűnt gép szárnydarabkáira később rábukkantak, vagyis biztos, hogy az óceánba csapódott… És vajon miért figyelte a gépet egy katonai drón???

A 10 éves felvétel már régen eltűnt a net süllyesztőjében, csakhogy tavaly ismét előkaparta valaki és feltette a Redditre. Ismét berobbant.

Ettől függetlenül, ha eltekintünk attól, hogy jó eséllyel hamisítvány a felvétel, igen érdekes. A videó végén pedig mintha egy portál, vagy féreglyuk nyílna az égen, amelyben eltűnik az egész társaság. De még ha igazi is, ugyan ki hinné el, hogy az ufók rabolták el egy féreglyukon keretesztül a maláj gépet?

És ezt észlelted már?  Kristálytiszta fotó készült egy felhők közt rejtőző V-alakú UFO-ról

Döntse el mindenki maga, hogy mit gondol a felvételről. Azért még egy elemző videóját becsatoljuk, hátha valakit érdekel hogyan megy az ilyesmi: