Jorge A. Arteaga pilótának sikerült azt a felvételt elkészítenie, amelyet a valaha volt legjobb UFO-felvételnek neveznek – és ezt utóbb 100 százalékosan hitelesnek találták.

Arteaga a kolumbiai Antioquia feletti légtéren keresztül utazott 12 500 láb magasan (kb. 3800 m), amikor megpillantott egy furcsa tárgyat, amely átsuhant az égen. A titokzatos, négyzet alakú tárgy pillanatok alatt kipattant a felhők közül, és elhaladt Arteaga pilótafülkéje mellett. Gyorsan meg tudta ragadni a telefonját, és felvette a tárgyat – amely világos színűnek tűnt, és az egyik végén hegyes volt -, amint feléje repült, mielőtt gyorsan elszáguldott volna.




Arteaga később azt állította, hogy ő és másodpilótája már korábban kiszúrták a levegőben repülő tárgyat Medellín és Santa Fé városai között, mielőtt az drasztikusan felgyorsult és feléjük fordult volna. Eredetileg követni akarták az UFO-t, de később felhagytak ezzel a tervvel, miután az hirtelen elkezdett feléjük száguldani. A felvételeket neves UFO-szakértők és katonai pilóták is elemezték és hitelesnek találták. Magyarán UFO, vagyis azonosítatlan repülő tárgy látható rajta.

És ezt észlelted már?  Antarktiszi kutatók magyarázkodnak a lövöldözős ufóvideó miatt!

A hitetlenkedők persze egyből elkezdték kritizálni a felvételeket, mert szerintük csak egy nejlonszatyor repkedett a szélben. Bár, talán egy képzett pilóta szerintünk meg tud különböztetni egy szatyrot egy repülő gépezettől… Ha nem, akkor viszont nagy baj lehet az ottani pilótákkal. Ezt mindenki döntse el maga.