Többször írtunk már a furcsa, sötét kockaszerű objektumról, amit rendszeresen lefotóznak a napfigyelő műholdak. Számos érdekes teória született már róluk, de azóta sem sikerült rájönni, hogy mi lehet az. Most friss képek jöttek és úgy tűnik még mindig ott van.

A SOHO napfigyelő műhold  2020. július 15-i fotóin ismét észlelhető a gigantikus méretű űrkocka. Többféle módon próbálták már megállapítani a méretét, de úgy tűnik többször nagyobb mint a Föld. Bár a távolságát nem tudták meghatározni, így elképzelhető, hogy azért valamivel kisebb…




A kocka a Nap északi féltekéjén található. Többször megfigyelték, hogy magából a Napból jön elő, vagy éppen oda tér vissza. Ezért sokan azt gondolják, hogy energiát gyűjt, vagy vannak olyan speciális részecskéket, amelyeknek a létezésével még nem vagyunk tisztában és azokat gyűjti be. Mindenesetre sem a mérete, sem az alakja alapján nem úgy tűnik, hogy természetes képződmény. Ugyanúgy lehet egy gigászi űrrobot, mint egy űrváros, vagy űrhajó.

És ezt észlelted már?  Titokzatos tárgyat fedeztek fel az Antarktisz közepén

Ráadásul úgy tűnik a Napunk nem is igazán a miénk. Hiszen olyan távol van, nincs ráhatásunk sem rá, sem a környezetére. Az idegen fajok valószínűleg már jóval azelőtt léteztek, hogy maga a Föld létezett volna és úgy aknázhatják ki a Nap forrásait, ahogyan akarják. Úgy tűnik meg is teszik.